Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Logbouwwoning met rieten kap

Logbouwwoning met rieten kap

Deze woning is een houtstapelbouwwoning. Logbouw dus, en flinke logs ook: 165 mm dik.

De kleur is ossebloedrood en in combinatie met de rieten kap heeft de woning een landelijk karakter.
Binnen is qua afwerking gekozen voor een combinatie van stucwerk en het zichtbaar laten van het hout. Hoge plafonds, grote deuren, veel glas en een ruime vide maken deze woning van 435 m3 ruim van uitstraling. En de verschillende materialen geven de woning een moderne uitstraling.

Gekozen is voor een rieten kap, wat mooi combineert met de houten constructie. De eigenaren hebben, zonder ervaring met zelfbouw, een substantiële bijdrage geleverd aan de bouw van hun eigen woning. Tot groot genoegen van henzelf en van de bouwer van Finnlogs.

Uiteraard is deze woning gebouwd met duurzame materialen en hebben de eigenaren gekozen voor een warmtepomp met aardwarmte en een WTW-installatie. Er is geen gasaansluiting dus deze woning is al klaar voor de toekomst.

 

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van deze woning.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Als houtspecialist heeft Finnlogs in de afgelopen jaren meer dan 1000 houten woningen en accommodaties in allerlei soorten en maten ontworpen en gerealiseerd. Dit laten we graag aan u zien.
Gaat u voor een notariswoning met een klassieke ietwat statige uitstraling, of voor een Amerikaanse villa met karakteristiek houtwerk en een authentieke look? Doe hier inspiratie op voor uw eigen houtskeletbouw- of logbouwproject.

 

Achteraf een ongewenst hoge rekening? Niet bij ons.

We geven u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u waar u aan begint.