Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

HOUTEN HUIZEN OM VAN TE HOUDEN

Maak kennis met Finnlogs: hét ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw

Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. De drijvende kracht achter Finnlogs is Leon Le Haen. Inmiddels meer dan 30 jaar geleden bezocht hij vrienden die in een houten huis woonden en hij was helemaal weg van hun woning. Na eerst voor zichzelf een houten woning te hebben gebouwd ontstond enkele jaren later het idee om bedrijfsmatig houten woningen te gaan bouwen. Met zijn jarenlange ervaring in houtbouw kon hij deze droom verwezenlijken.

Inmiddels zijn wij een klein bedrijf met een vaste groep bouwers en wij hebben al vele mooie houten woningen gerealiseerd. Het is voor ons telkens weer een uitdaging om onze passie voor hout te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Wij leveren geen standaard huizen, maar u bepaalt welk type woning wij voor u gaan bouwen. Samen met onze architect ontwerpt u een woning die optimaal aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunnen wij ook uw eigen ontwerp uitvoeren in hout. Met een houten woning van Finnlogs krijgt u een comfortabele, duurzame en levensloopbestendige woning.

Groen bouwen: ecologisch, biobased en circulair!

Finnlogs hecht waarde aan het milieu en bouwt duurzame en energieneutrale woningen. Onze houten woningen kunnen naar wens ecologisch, biobased en circulair gebouwd worden. Wij houden rekening met de natuurlijke omgeving en gebruiken zoveel mogelijk materialen die uit de natuur komen. Uw houten woning bouwen wij van kwalitatief, duurzaam hout en de productie hiervan belast het milieu zo min mogelijk. Al ons hout is FSC gecertificeerd wat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zelfs de lijm die wij gebruiken is formaldehydevrij en draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

Wij vinden groen bouwen belangrijk, voor onszelf én voor de generaties na ons. Wij werken nauw samen met Groenebouwmaterialen. Naast duurzaamheid staat comfort bij ons hoog in het vaandel. Wonen in een houten woning van Finnlogs is dan ook bijzonder comfortabel. Het natuurlijke isolatiemateriaal van houtvezel zorgt voor 'ademende' wanden. De wanden zijn luchtdicht en damp-open, wat zorgt voor een goede vochtregulatie. Het leefklimaat is gezond en voelt altijd behaaglijk. Wij zijn gepassioneerd over ons product en dat wordt alleen maar meer. Bouwen met Finnlogs schept ruimte voor toekomstige generaties!

ONZE WERKWIJZE

Bedrijfsvoering

Met onze kleinschalige bedrijfsvoering spelen we snel en adequaat in op uw wensen. Op elk vakgebied schakelen wij de juiste partijen in om op een efficiënte manier een mooie en duurzame woning te creëren. Zo kan een onafhankelijke energieadviseur u advies op maat geven over de installaties die voor uw situatie het meest geschikt zijn. Met onze ervaren timmerlieden wordt het eindresultaat perfect. Alle partijen die bij het ontwerp en de uitvoering zijn betrokken zijn deskundig en hebben tientallen jaren ervaring met houtbouw. Finnlogs biedt, indien u dat wilt, een totaaloplossing waarbij u volledig ontzorgd wordt; wij leveren de woning sleutelklaar op. Wilt u de houten woning zelf bouwen? Ook dat is mogelijk; wij zijn gespecialiseerd in zelfbouw en begeleiden u op de manier zoals u dat wilt. Wij denken écht met u mee. Na een oriënterend gesprek is het mogelijk om recente projecten van ons te bezoeken, zodat u met eigen ogen de hoge kwaliteit van bouwen kunt zien en rechtstreeks de ervaringen van de klant kunt vernemen.

Informatiebrochures

Als u kiest voor een houten woning van Finnlogs krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op: 073-8200944.

Achteraf een ongewenst hoge rekening? Niet bij ons

We geven u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u waar u aan begint.