Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten woning

Houten woning

Houten woning
Als u kiest voor een houten woning heeft u ongetwijfeld zelf al een idee hoe deze eruit komt te zien en wat uw woonwensen zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een traditionele of moderne uitstraling? Welke houtsoort wilt u gebruiken? En kiest u voor logbouw of houtskeletbouw? Het zijn slechts enkele zaken die u voor uzelf kunt afwegen en waarbij de expertise van een houtbouwspecialist onmisbaar is. Laat u daarom adviseren en ontzorgen door de maatwerk diensten van Finnlogs en kies voor ons vakmanschap in houtbouw.

 

De specialist voor het ontwerpen en bouwen van uw houten woning
Een houten woning kan een absolute lust voor het oog zijn en zodanig gebouwd worden dat deze optimaal aan uw wensen voldoet. Om dit ook daadwerkelijk te realiseren werkt Finnlogs samen met hoogopgeleide houtbouwdeskundigen waaronder architecten en houtbouwspecialisten. zij ondersteunen u graag bij het ontwerpen en/ of bouwen van de houten woning van uw dromen.

Hierbij werken wij enkel met duurzame en energiezuinige materialen en is al ons hout FSC-gecertificeerd. Zo geniet u van dezelfde kwaliteit, maar dan met een duurzaam karakter.

Zo kunt u bij Finnlogs dus terecht voor het ontwerpen en bouwen van houten woningen tegen een zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding en altijd met gegarandeerde hoogwaardige kwaliteit.

 

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over het ontwerpen of realiseren van een houten woning of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.