Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Architectuur en ontwerp

Architectuur en ontwerp


Voor elke constructie is het van belang dat een project nauwkeurig en goed doordacht is, zodat er zelfs met de kleinste details rekening wordt gehouden. Daarom worden voor elk project de statische normen, energieprestatienormen, constructiesterkten en andere belangrijke normen specifiek vastgesteld en berekend. 


Onze logleverancier heeft in samenwerking met de plaatselijke technische universiteit een speciaal computerprogramma ontwikkeld dat helpt bij het ontwerp- en productieproces van de houten woningen. De ontwerpen en bouwtekeningen worden gemaakt met behulp van CAD-programma's, zoals ARC+, AutoCAD, ArchiCAD en hsbCAD. De moderne automatische CNC productielijnen zijn gekoppeld aan het netwerk van de engineers waardoor de computer alle informatie over de woning kan verzenden naar de productielijn, waar de afzonderlijke delen worden geproduceerd. Dit systeem reduceert het menselijk handelen binnen het productieproces waardoor het risico op productiefouten tot een minimum wordt beperkt.
Ook onze prefab houtskeletbouw wanden worden met speciale computerprogramma's gemaakt waardoor ook hier het risico op productiefouten tot een minimum wordt beperkt.

Onze leveranciers onderschrijven de visie van Finnlogs. Met deze visie in gedachten hebben zij de productie georganiseerd op een manier dat zij een bijdrage leveren aan de duurzaamheid van het milieu.

Alle producten die wij aan onze klanten leveren, of het nu een wand of een kozijn betreft, zijn van hoge kwaliteit gemaakt met hoogwaardig Noordelijk hout. De hoge kwaliteit van onze grondstoffen is een van de pijlers in het productieproces en ons uiteindelijke product. Een perfect eindresultaat kan alleen bereikt worden door gebruik te maken van de beste grondstoffen.

Ons streven naar het aanbieden van maatwerk aan onze klanten stimuleert ons voortdurend om nieuwe oplossingen te ontwikkelen en moderne technologie te gebruiken in deze realisaties. Hiermee zijn wij in staat om klanten met de meest speciale wensen tevreden te stellen.