Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis

Houten huis

Houten huis
Ontwerpbureau Finnlogs is gespecialiseerd in houtbouw en biedt u een totaalservice voor het ontwerpen en bouwen van houten woningen. Wij kennen de voordelen en mogelijkheden van houten woningen als geen ander en zijn u graag van dienst bij het realiseren van het houten huis van uw dromen.

 

De specialist voor het ontwerpen en bouwen van houten woningen
Houten huizen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook nog eens aantrekkelijke voordelen zoals energiezuinigheid en een kortere bouwperiode. Tegelijkertijd biedt een houten woning tal van mogelijkheden waardoor uw woonwensen optimaal vertaald kunnen worden in de uiteindelijke woning. Finnlogs is zowel gespecialiseerd in logbouw als houtskeletbouw voor houten woningen.

 

Duurzaam bouwen met hout
Bij Finnlogs kunt u terecht voor het ontwerpen en laten bouwen van zowel moderne, traditionele als klassieke houten woningen. Hierbij werken wij enkel met FSC-gecertificeerd hout en kiezen we voor milieuvriendelijke, energiebesparende en duurzame materialen.

 

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over het ontwerpen of realiseren van een houten huis of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.