Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis realiseren

Houten huis realiseren

Houten huis realiseren
Wilt u ook profiteren van de voordelen van een houten woning en genieten van de prachtige natuurlijke uitstraling van hout? Laat dan uw huis realiseren door de specialisten van Finnlogs. Met een uitgebreide ervaring in houtbouw kunnen wij u van A tot Z ontzorgen bij het bouwen van uw houten woning. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

 

Uw houten woning met vakmanschap gebouwd
Het realiseren van een houten huis is een vak apart en vraagt om de expertise van een specialist. Finnlogs heeft als ontwerpbureau voor houtbouw deze expertise in huis en biedt een maatwerk service voor het realiseren van uw houten woning. Tijdens het bouwproces wordt u dan ook ondersteund door een architect en houtbouwspecialist. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent en zorgen wij dat uw woning efficiënt, vakkundig en duurzaam wordt gerealiseerd. Voor u een prettige gedachte, voor ons een vanzelfsprekend onderdeel van ons vakmanschap.

Bekijk ook eens ons stappenplan 'Een houten huis in 10 stappen' voor meer informatie.

 

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over het realiseren van uw houten huis of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.