Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis bouwen

Houten huis bouwen

Houten huis bouwen
Wilt u een houten huis laten bouwen, maar weet u nog niet goed wat u precies wilt? Of weet u juist wel wat u wilt, maar bent u op zoek naar een specialist in houtbouw? Dan is houtbouwspecialist Finnlogs u graag van dienst met een maatwerk dienstenpakket waarin uw persoonlijke wensen en vakmanschap centraal staan. Onze houtbouwspecialisten zijn uit het juiste hout gesneden.

 

De specialist voor het ontwerpen en bouwen van houten woningen
Finnlogs is een ontwerpbureau voor houtbouw in Vlijmen, in regio Den Bosch. Vanuit hier zijn wij dagelijks bezig met het ontwerpen en bouwen van houten woningen voor opdrachtgevers uit heel Nederland. Het is voor ons elke keer weer de uitdaging om onze expertise in – en passie voor hout te vertalen naar een prachtig eindresultaat dat optimaal aan uw wensen voldoet.

Bij Finnlogs kunt u dan ook alle kanten op voor het ontwerpen en bouwen van uw houten huis. Wij werken samen met hooggeschoolde houtbouwdeskundigen die beschikken over een uitgebreide ervaring en vakmanschap. Bij het bepalen van uw wensen gaat u dan ook in gesprek met zowel een architect als een houtbouwspecialist, zodat direct kan worden bepaald wat mogelijk is en het beste bij uw wensen aansluit. Of u nu een houten woning met een traditionele, strakke of moderne uitstraling wilt, wij kunnen het voor u realiseren.

Zo bieden wij u dus uitgebreide mogelijkheden om uw houten huis te (laten) bouwen en garanderen wij u een duurzaam eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

 

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over de bouw van een houten huis of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.