Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis bouwen

Houten huis bouwen

Houten huis bouwen
Wilt u een houten huis bouwen, maar weet u nog niet goed wat u precies wilt? Of weet u juist wel wat u wilt, maar bent u op zoek naar een specialist in houtbouw? Dan is houtbouwspecialist Finnlogs u graag van dienst met een maatwerk dienstenpakket waarin uw persoonlijke wensen en vakmanschap centraal staan. Onze houtbouwspecialisten zijn uit het juiste hout gesneden.

 

De specialist voor het ontwerpen en bouwen van houten woningen
Finnlogs is een ontwerpbureau voor het houten huis bouwen in Vlijmen, in regio Den Bosch. Vanuit hier zijn wij dagelijks bezig met het ontwerpen en bouwen van houten woningen voor opdrachtgevers uit heel Nederland. Het is voor ons elke keer weer de uitdaging om onze expertise in – en passie voor hout te vertalen naar een prachtig eindresultaat dat optimaal aan uw wensen voldoet.

Bij Finnlogs kunt u dan ook alle kanten op voor het ontwerpen en bouwen van uw houten huis. Wij werken samen met hooggeschoolde houtbouwdeskundigen die beschikken over een uitgebreide ervaring en vakmanschap. Bij het bepalen van uw wensen gaat u dan ook in gesprek met zowel een architect als een houtbouwspecialist, zodat direct kan worden bepaald wat mogelijk is en het beste bij uw wensen aansluit. Of u nu een houten woning met een traditionele, strakke of moderne uitstraling wilt, wij kunnen het voor u realiseren.

Zo bieden wij u dus uitgebreide mogelijkheden om uw houten huis te (laten) bouwen en garanderen wij u een duurzaam eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

 

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over de bouw van een houten huis of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Houten huis bouwen door Finnlogs

Bent u van plan om een nieuw huis te gaan bouwen? Twijfelt u tussen een traditioneel stenen huis of zo'n prachtig houten huis met een stoere of authentieke Scandinavische uitstraling? Of bent u al overtuigd van het bouwen van een houten huis maar weet u nog niet of u dat helemaal of gedeeltelijk zelf wil gaan doen of dat u een ervaren en betrouwbaar bedrijf in wil gaan schakelen? Zoek niet langer, want Finnlogs heeft alle antwoorden en oplossingen voor u! Finnlogs is al sinds 1982 werkzaam in de houtbouw en mocht gedurende al deze jaren al vele mooie houten huizen bouwen in heel Nederland. Onze ontwerpers en bouwers zijn specialisten in het realiseren van huizen via logbouw en houtskeletbouw. Ook een combinatie van beide bouwsystemen is mogelijk.

Laat u Finnlogs uw houten huis bouwen met logbouw, dan worden de balken, de vuren of grenen logs, gestapeld. Kiest u voor houtskeletbouw, dan worden de wanden van uw huis opgebouwd uit frames, het skelet van het huis. Zoals u wellicht weet, zijn er wat betreft ontwerpen vrijwel geen beperkingen, zelfs ronde vormen kunnen toegepast worden. Finnlogs biedt hun klanten een totaaloplossing, wat betekent dat u vanaf dag één ontzorgd wordt. Van ontwerp tot het sleutelklaar opleveren van uw huis, Finnlogs neemt het allemaal uit uw handen. Omdat Finnlogs ook gespecialiseerd is in zelfbouw, is het heel goed mogelijk om uw huis met de houtbouwers van Finnlogs mee te bouwen of om de gehele bouw zelf te doen. Finnlogs blijft u dan natuurlijk wel adviseren en ondersteunen. 

Duurzaam en energieneutraal houten huis bouwen

Vandaag de dag wordt energieneutraal bouwen gestimuleerd, mede ook vanuit de overheid. Finnlogs heeft de ervaring om een energieneutraal houten huis te bouwen, waar u vele tientallen jaren plezier van zult hebben en waar het milieu zo min mogelijk mee wordt belast. Finnlogs is specialist in het zogenaamde passief bouwen, wat zoveel betekent dat er goed gebruik wordt gemaakt van het hout van de woning, dat isoleert, vochtregulerend is en dat ademt. Verder wordt slim gebruik gemaakt van de zon, goede ventilatie en isolatie. Prettig voor uw portemonnee, het milieu en zeker voor het aangename leefklimaat in uw houten huis. Finnlogs werkt alleen met kwalitatief en duurzaam hout, wat ook betekent dat uw houten woning tientallen jaren meegaat. Het door ons gebruikte hout is FSC-gecertificeerd en ook de andere natuurlijke materialen die wij in uw houten huis verwerken zijn duurzaam. 

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten huis? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.