Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis ontwerpen

Houten huis ontwerpen

Houten huis ontwerpen
Een houten huis ontwerpen is een vak apart. Het is tenslotte van groot belang dat elke constructie nauwkeurig en goed doordacht is en zo nauw mogelijk aansluit bij uw persoonlijke (woon)wensen. Daarom werkt Finnlogs samen met ervaren architecten en houtbouwspecialisten om uw wensen optimaal te vertalen naar een gedetailleerd en duidelijk ontwerp van uw toekomstige houten woning.

 

Oneindige mogelijkheden bij het ontwerpen van uw houten huis
Voor het ontwerpen van houten woningen werken wij met een speciaal ontwikkeld computerprogramma. De ontwerp en bouwtekeningen worden gemaakt met behulp van diverse CAD-programma's waaronder ARC+, AutoCAD en ArchiCAD. Professionele ontwerpsoftware waarmee wij uw houten woning nauwkeurig en overzichtelijk in beeld kunnen brengen. U zult versteld staan van de (oneindige) mogelijkheden die u heeft bij het ontwerpen van uw houten huis.

Natuurlijk kunt u tijdens het ontwerpproces rekenen op een maatwerk begeleiding van onze houtbouwspecialisten en werken we samen toe naar de volgende fase van het proces: het bouwen van uw houten woning.

 

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over het ontwerpen van een houten huis of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.