Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Van ontwerp tot bouwvergunning


Houtbouw wijkt wezenlijk af van overige bouwtechnieken. Met onervaren houtbouwers bestaat de kans dat er fouten worden gemaakt en u bijvoorbeeld te kampen krijgt met vochtproblemen. Het is daarom van belang een aannemer of timmerbedrijf te kiezen die de spelregels van de houtbouw kent. Finnlogs kan u van A tot Z ontzorgen bij de bouw van uw droomhuis. Dus ook de bouw kunnen wij voor u uitvoeren. Daarnaast zijn er vele varianten mogelijk, van een eigen aannemer of timmerploeg tot (deels) zelfbouw. Wij informeren u graag over de vele flexibele mogelijkheden. 


Zelfbouw

U kunt er ook voor kiezen om uw huis zelf te bouwen. In geval van verregaande prefabricering van de woning is dit voor een ervaren doe-het-zelver zeker haalbaar. Finnlogs verstrekt u in dat geval een bouwinstructie. Uiteraard is bouwbegeleiding ook mogelijk. De aard en frequente wordt in overleg overeengekomen.

Wilt u graag zelf bouwen, maar ontbreekt het u aan voldoende kennis, ervaring of tijd? Dan bieden wij de unieke kans om mee te bouwen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.