Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Bouwen van houten woning

Bouwen van houten woning

Bouwen van houten woning
Overweegt u de bouw van een houten woning? Dan is Finnlogs u graag van dienst met een maatwerk service voor het ontwerpen en bouwen van uw woning. Als specialist in houtbouw hebben wij een uitgebreide ervaring en beschikken wij intern over de benodigde expertise om de bouw van een houten woning efficiënt en vakkundig te realiseren.

 

Specialist in houtbouw
Finnlogs is een ontwerpbureau voor houtbouw in Vlijmen, nabij Den Bosch. Vanuit hier zijn wij dagelijks bezig met het ontwerpen en bouwen van houten woningen. Wij weten als geen ander hoe mooi een houten woning kan zijn en welke voordelen dit voor u oplevert. Wat dacht u bijvoorbeeld van energiezuinigheid? De snelle bouw van de woning t.o.v. traditionele woningbouw? En natuurlijk de fraaie natuurlijke uitstraling. Slechts enkele voordelen die een houten woning aantrekkelijk maken.

 

Ontwerp de houten woning die bij u past
Bij het ontwerpen van een houten woning kunt u bij ons alle kanten op. Van strak tot modern design of juist traditioneel. Daarom is bij het eerste gesprek ook standaard een architect en houtbouwspecialist aanwezig zodat we goed uw wensen in kaart kunnen brengen.

Uw wensen worden vervolgens vertaald naar een schetsontwerp met 3D-tekeningen en een gedetailleerde plattegrond zodat u direct een beeld krijgt van de uiteindelijke houten woning. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u vertrouwen op ons vakmanschap voor een prachtig eindresultaat.

 

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over de bouw van een houten woning of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.