Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Zweedse woning bouwen

Zweedse woning bouwen

Spreken de mooie Zweedse houten woningen u aan? Wilt u graag een Zweedse woning bouwen? Finnlogs Houtbouw kan dit voor u realiseren. Wij zijn een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij hebben een passie voor huizen die gebouwd zijn van mooi duurzaam hout. Een houten woning heeft niet alleen een warme uitstraling maar het is ook comfortabel wonen. Het natuurlijke isolatiemateriaal zorgt voor een gezond leefklimaat en de ruimte voelt altijd behaaglijk. We hebben sinds 1982 ervaring met houtbouw en we zijn nog steeds enthousiast over ons product. U treft bij ons geen standaardhuizen aan omdat elke woning op maat ontworpen wordt. U bepaalt welke woning wij voor u gaan bouwen. Neem eens een kijkje bij onze afgeronde projecten en u zult zien hoeveel mooie woningen wij al gebouwd hebben en hoe divers ze zijn. Ook uw wensen weten wij te vertalen naar een perfect eindresultaat. Als u bij ons aanklopt voor een Zweedse woning bouwen dan bieden wij een vrijblijvend eerste adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen. Samen met onze architect en houtbouwspecialist ontwerpen wij een woning die optimaal aan uw wensen voldoet.

Zweedse woning bouwen: duurzaam en 100% biobased!

Op zoek naar een specialist voor het Zweedse woning bouwen? Bij uw Zweedse woning bouwen proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten want Finnlogs staat voor duurzaam en energieneutraal bouwen. Wij zijn bekend met de normen voor passief bouwen en kunnen ook 100 procent biobased en ecologisch bouwen. Uw Zweedse woning heeft een aangenaam binnenklimaat en een extreem laag energieverbruik door de zeer goede isolatie.

Wij schakelen op elk vakgebied de juiste partij in wat bijdraagt aan de duurzaamheid van uw woning Bij de bouw gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het hout is FSC gecertificeerd en dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zelfs de lijm is formaldehydevrij en draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

Zweedse woning bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Finnlogs is een klein bedrijf met een vast groep deskundige bouwers. Onze eigen bouwploeg zorgt voor een prachtige Zweedse woning die helemaal aan uw wensen voldoet. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw waarbij u volledig ontzorgd wordt. Misschien kiest u liever voor zelfbouw? Ook dat is mogelijk!

U krijgt van ons bouwbegeleiding zoals u dat wilt. Gedurende het hele proces van Zweedse woning bouwen heeft u een vast contactpersoon. Vooraf krijgt u een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u precies waar u aan toe bent. 

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs