Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Zweedse woning bouwen

Zweedse woning bouwen

Gaat u graag op vakantie in Scandinavië en bent u gecharmeerd van de prachtige houten woningen die daar staan? Of bent u op een andere manier enthousiast geworden van de unieke houten woningen en bent u geïnteresseerd in een houten woning voor uzelf? Laat Finnlogs dan uw Zweedse woning bouwen! Finnlogs heeft al sinds 1982 ervaring in het bouwen van Zweedse huizen op twee manieren: houtskeletbouw of logbouw. Bij logbouw worden de logs, de grenen of vuren balken, op elkaar gestapeld en in elkaar gepast. Bij houtskeletbouw wordt het skelet van uw woning, het frame, volledig uit hout vervaardigd. In de praktijk blijkt dat het vaak voorkomt dat beide systemen gecombineerd toegepast worden.

Zweedse woning bouwen: duurzaam en 100% biobased!

Het uitgangspunt bij Finnlogs is dat zij u een totaaloplossing bieden, waardoor u vanaf het ontwerp tot het sleutelklaar opleveren van de woning, volledig ontzorgd wordt. Natuurlijk kan Finnlogs uw Zweedse woning op een unieke manier bouwen, zodat de houten woning precies aan uw normen en wensen voldoet, maar geen huis als dertien in een dozijn zal zijn. Wij bieden een totaaloplossing voor een mooie Zweedse woning. Binnen ons team is alles mogelijk voor het creëeren van een prachtige Zweedse woning.

Door jarenlange ervaring, passie en grote deskundigheid, garandeert Finnlogs dat zij alle partijen bij elkaar brengt, van architect tot adviseurs en bouwers, zodat zij snel en adequaat uw Zweedse woning kunnen bouwen. De afstand is geen bezwaar, Finnlogs bouwt houten Zweedse woningen in heel Nederland. U kunt er ook voor kiezen om uw woning zelf te bouwen. Bij zelfbouw begeleidt Finnlogs u nog altijd volledig, maar bespaart u wel op de bouwkosten.

Zweedse woning bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Omdat Finnlogs grote waarde hecht aan het milieu, bouwen zij uw Zweedse woning op een duurzame manier. Daarnaast is het belangrijk dat uw woning levensloopbestendig is en dat u er comfortabel in woont. Het hout dat Finnlogs gebruikt voor het bouwen van uw Zweedse woning is dan ook verantwoord, doordat het uit beheerde bossen komt en het daardoor FSC-gecertificeerd is. Verder worden zoveel mogelijk materialen uit de natuur gebruikt, wordt rekening gehouden met de natuurlijke omgeving en gebruikt Finnlogs lijm die onschadelijk is voor het milieu.

Zo is uw woning ecologisch verantwoord. Omdat Finnlogs zeker bekend is met de normen voor passief bouwen, woont u in een energiezuinige Zweedse woning die het hele jaar door gerieflijk is, doordat optimaal gebruik wordt gemaakt van de zon. Lijkt het wonen in een Zweedse woning u het ultieme woongenot, neem dan contact op met Finnlogs voor een afspraak, zodat u wellicht binnenkort ook in uw houten droomhuis woont.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs