Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Zelfbouw houten huis

Zelfbouw houten huis

Finnlogs voor het perfecte zelfbouw houten huis of meerdere huizen
Bent u geïnteresseerd in een zelfbouw houten huis? Kijkt u regelmatig naar zelfbouw houten huizen? Bent u van plan om aan de slag te gaan met een zelfbouw houten huis? U bent op de juiste plaats! Finnlogs heeft jarenlange ervaring in met zelfbouw van houten huizen. Finnlogs ontwerpt en bouwt houten huizen sinds 1982 door middel van houtskeletbouw en logbouw. Het team van Finnlogs onder leiding van eigenaar Leon Le Haen gaat geen uitdaging uit de weg om onze passie voor zelfbouw houten huizen te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Uw zelfbouw houten huis is niet standaard, maar u bepaalt zelf welk type zelfbouw houten huis u gaat bouwen. Aan al uw wensen wordt door onze architect optimaal voldaan. Natuurlijk kunt u ook volgens eigen ontwerp een zelfbouw houten huis bouwen. Een ding is zeker: met zelfbouw houten huizen van Finnlogs heeft men een comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig huis.

Specialist voor zelfbouw houten huis en huizen

Omdat Finnlogs hecht aan het milieu, zijn de zelfbouw houten huizen duurzaam en energieneutraal. Wij zijn bekend met passief bouwen. Uw zelfbouw houten huis kan helemaal ecologisch, circulair en biobased gebouwd worden, waarbij comfort niet uit het oog verloren wordt. Finnlogs houdt rekening met de natuurlijke omgeving waar uw woning komt te staan en gebruikt zoveel mogelijk materiaal dat afkomstig is uit de natuur, om zo het milieu zo min mogelijk te belasten. Dat geldt ook voor het kwalitatieve hout dat wij gebruiken voor de zelfbouw houten huizen: het is duurzaam en draagt een FSC-certificaat. Wij maken gebruik van zogenaamde ademende wanden met natuurlijk isolatiemateriaal. De wanden zijn luchtdicht en damp-open, waardoor een hele goede vochtregulatie ontstaat en het leefklimaat gezond en behaaglijk is.

Wij regelen alles voor een zelfbouw houten huis en doen dat bovendien in heel Nederland. Finnlogs levert als specialist alles aan waarmee u de zelfbouw houten woning kunt realiseren. We begeleiden het hele proces van a tot z en denken echt met u mee. Na een oriënterend gesprek is het mogelijk om een aantal zelfbouw houten huizen te bezoeken, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe geweldig een zelfbouw houten huis is! Daarnaast kunt u de hoge kwaliteit van bouwen door Finnlogs zien. Hebben we uw belangstelling gewekt voor een zelfbouw houten huis? Neem dan vooral contact op met Finnlogs en bespreek uw ideeën en wensen met ons. We helpen u graag op weg naar een prachtig zelfbouw houten huis! 

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten huis? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.