Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Zelf houten huis bouwen

Zelf houten huis bouwen

Zelfs houten huis laten bouwen met Finnlogs

Wilt u zelf een houten huis bouwen? Heeft zelf een houten huis bouwen uw belangstelling? Ziet u weleens een houten huis en denkt u er dan over om zelf een houten huis te bouwen? Met Finnlogs aan uw zijde is dit heel goed mogelijk! Zelf een houten huis bouwen is geen klusje wat je even tussendoor doet. Finnlogs heeft sinds 1982 ervaring opgedaan in het ontwerpen en bouwen van houten huizen. Wij maken gebruik van houtskeletbouw en logbouw. Onder de bezielende leiding van enthousiaste eigenaar Leon Le Haen gaat het professionele team van Finnlogs geen uitdaging uit de weg om de passie te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Wij regelen alles om zelf een houten huis te bouwen, dat doen we overigens in heel Nederland. Finnlogs levert als specialist alles aan waarmee u zelf een houten huis kunt bouwen. We begeleiden het hele proces van a tot z en denken echt met u mee. Wij ontzorgen u en zo kunt u ontspannen zelf een houten huis bouwen. U kunt zelf het ontwerp bedenken waarmee u zelf uw houten huis gaat bouwen, maar natuurlijk staat Finnlogs ook met een architect tot uw beschikking. Zo kunt u optimaal aan al uw woonwensen en -vereisten voldoen. Van een ding kunt u overtuigd zijn: als u zelf een houten huis bouwt met hulp van Finnlogs, dan eindigt u met een comfortabele, levensloopbestendige en duurzame woning!

Duurzaam zelf houten huis bouwen

Wilt u op een duurzame manier zelf uw houten huis bouwen? Dat is heel goed mogelijk, omdat Finnlogs het milieu hoog in het vaandel heeft staan. Wij bouwen op een duurzame en energie-neutrale manier. U kunt bij ons ook terecht voor advies over passief bouwen. Zonder concessies te doen op het gebied van comfort, kan de houten woning geheel ecologisch, biobased en circulair gebouwd worden. U gebruikt bij voorkeur bij het zelf een houten huis bouwen zoveel mogelijk materiaal dat afkomstig is uit de natuur, zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Finnlogs levert kwalitatief en duurzaam hout, dat vanzelfsprekend een FSC-certificaat heeft. 

Als u zelf een houten huis gaat bouwen kunt u ook kiezen voor ademende wanden. Hiermee bedoelen wij het natuurlijke isolatiemateriaal, waardoor de wanden luchtdicht zijn maar wel damp-open. Hierdoor ontstaat een optimale vochtregulatie en het leefklimaat is gezond en behaaglijk.

Bij Finnlogs begrijpen we maar al te goed dat u graag een aantal van onze recente projecten wilt bekijken voor uw aan de slag gaat om zelf uw houten huis te bouwen. Na een oriënterend gesprek is het dan ook mogelijk om een aantal zelfbouw woningen te bezoeken. 

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten huis? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.