Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Villa in Amerikaanse stijl

Villa in Amerikaanse stijl

Deze prachtige villa is in het jaar 2003 gebouwd in Amerikaanse stijl, met hoge plafonds, vides en royale ruimten.

Door veelvuldig familiebezoek in de Verenigde Staten raakten de eigenaren gecharmeerd van de Amerikaanse bouwstijl. Zij woonden zelf al jaren met veel plezier in een oud houten huis. Met de bouw van deze villa wilden zij hetzelfde leefcomfort en dezelfde sfeer nastreven. Daartoe hebben zij Finnlogs benaderd; tezamen met de klant is tot dit ontwerp gekomen, waarmee aan de wensen van de klant qua schoonheid, woonklimaat en praktisch comfort is voldaan.

Het bouwsysteem is houtskeletbouw. De buitenzijde is afgewerkt met Zweeds rabat, fijn bezaagd op een trasraam met rollaag.
Het zadeldak bestaat uit diverse delen, waaronder een aantal fraaie dakkapellen. De belijning van de verschillende elementen van het dak geeft een bijzonder speels en tegelijkertijd gestileerd effect.
Het dak is bekleed met leisteen, de oudste vorm van dak- en gevelbekleding met een vrijwel onbeperkte levensduur.
De afwerking binnen in de woning is deels gerealiseerd met grenen schijnlogs en deels met stucwerk. De grenen schijnlogs zijn voorzien van white whash, waardoor het interieur van de woning een lichte, frisse uitstraling behoudt.

Het vloeroppervlak van de begane grond bedraagt 181 m2, van de verdieping is dit 121m2. De inhoud van de woning is 1070m3.
De volledige onderkeldering van de woning biedt een forse extra gebruiksruimte.
 
Al met al een grote woning met een fijne onderverdeling in ruimten, een prettig woonklimaat en een indrukwekkende uitstraling.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Als houtspecialist heeft Finnlogs in de afgelopen jaren meer dan 1000 houten woningen en accommodaties in allerlei soorten en maten ontworpen en gerealiseerd. Dit laten we graag aan u zien.
Gaat u voor een notariswoning met een klassieke ietwat statige uitstraling, of voor een Amerikaanse villa met karakteristiek houtwerk en een authentieke look? Doe hier inspiratie op voor uw eigen houtskeletbouw- of logbouwproject.

 

Achteraf een ongewenst hoge rekening? Niet bij ons.

We geven u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u waar u aan begint.