Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Restaurant "De Hoge Loo" Ommel

Restaurant "De Hoge Loo" te Ommel

Het ontwerp van het restaurant is geïnspireerd op de ontwerpen van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Hout en natuursteen vormen de basismaterialen van het gebouw, waardoor het vrijwel geheel uit duurzame en natuurlijke materialen bestaat. Het restaurant is gebouwd met prefab houtskeletbouw elementen die geïsoleerd zijn met ecologische houtvezel isolatie. De gevels zijn afgewerkt met thermische verduurzaamde Vuren Zweeds Rabat delen die behandeld zijn met semi transparante water gedragen beits van Finnpaints

Voor het menu heeft men dezelfde wens: een aanbod met eerlijke, duurzame en natuurlijke producten, met waar mogelijk ingrediënten uit eigen moestuin of van het land. Onder het genot van een kop koffie of heerlijk glas wijn kijkt u uit over de bijbehorende landerijen met daarop Schotse hooglanders. Geniet van de heerlijke gerechten, de comfortabele en gezellige ambiance en de prachtige omgeving!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Als houtspecialist heeft Finnlogs in de afgelopen jaren meer dan 1000 houten woningen en accommodaties in allerlei soorten en maten ontworpen en gerealiseerd. Dit laten we graag aan u zien.
Gaat u voor een notariswoning met een klassieke ietwat statige uitstraling, of voor een Amerikaanse villa met karakteristiek houtwerk en een authentieke look? Doe hier inspiratie op voor uw eigen houtskeletbouw- of logbouwproject.

 

Achteraf een ongewenst hoge rekening? Niet bij ons.

We geven u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u waar u aan begint.