Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Notariswoning "blauw-wit"

Notariswoning "blauw-wit"

Deze woning is de optelsom van diverse stijlinvloeden: eigentijds klassiek, landelijk en modern. Een typische notariswoning, die wordt gekenmerkt door symmetrie gecombineerd met een opvallend bouwsel in het midden van de voorpui van het huis. 

Bij dit huis is zowel aan de voor- als de achterkant een dakkapel aangebracht, waarbij die aan de achterkant aanzienlijk groter is, met uitzicht op de flinke tuin.

De boeidelen en deuromlijsting zijn voorzien van speciaal lijstwerk voor een extra klassiek accent. Opvallend is de grote, chique voordeur; specifiek voor een notariswoning is ook de zij-ingang, die na een klein halletje uitkomt in de keuken. 

Deze woning is opgetrokken in houtskeletbouw, aan de buitenkant afgewerkt met brede Zweeds rabatdelen. De kleur van het hout is blauw-wit, officieel Parma grey-wit genoemd. De gehele woning is rondom voorzien van een gemetseld trasraam hetgeen de woning meer uitstraling geeft.

De woning is geheel onderkelderd met een prefabkelder.  Binnen bieden enkele hoge nokken een zeer ruimtelijk gevoel, wat wordt versterkt door de wit gestucte wanden en plafonds.

De woning is in 4 maanden gebouwd. De eigenaren hebben dit zelf gedaan, in combinatie met vaste contacten van Finnlogs en een plaatselijke aannemer. De inhoud van de woning is 560 m3.  Het vloeroppervlak van de  begane grond  is 117 m2 en van de verdieping 108 m2.

Een statige, moderne woning.

 

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van deze woning die in november 2013 gepubliceerd is in Kavel & Huis.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Als houtspecialist heeft Finnlogs in de afgelopen jaren meer dan 1000 houten woningen en accommodaties in allerlei soorten en maten ontworpen en gerealiseerd. Dit laten we graag aan u zien.
Gaat u voor een notariswoning met een klassieke ietwat statige uitstraling, of voor een Amerikaanse villa met karakteristiek houtwerk en een authentieke look? Doe hier inspiratie op voor uw eigen houtskeletbouw- of logbouwproject.

 

Achteraf een ongewenst hoge rekening? Niet bij ons.

We geven u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u waar u aan begint.