Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Loghuis laten bouwen

Loghuis laten bouwen

Heeft u altijd al in een houten huis willen wonen en wilt u die droom nu gaan verwezenlijken? Dan is Finnlogs dé houtbouw specialist die uw droomhuis kan realiseren. Wij zijn hét ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Houdt u van een robuust houten huis met een landelijke uitstraling? Dan is een loghuis echt iets voor u. Met 'logs' worden massieven vuren of grenen balken bedoeld die de belangrijkste bouwelementen vormen van een loghuis. Deze balken geven het robuuste karakter aan de woning. Toch kan logbouw ook eigentijds zijn als het gecombineerd wordt met moderne materialen. Op deze website leggen wij het logbouw principe uitgebreid uit. Ook kunt u een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten zodat u kunt zien dat wij geen standaard woningen leveren maar dat elke houten woning uniek is. U bepaalt welk type woning wij voor u gaan bouwen en samen met onze architect ontwerpt u een loghuis dat optimaal aan uw wensen voldoet. Wij zijn al sinds 1982 actief in houtbouw en hebben in die jaren al veel mooie woningen gebouwd.

Loghuis laten bouwen: duurzaam en energieneutraal!

Het bouwen van een loghuis gaat volledig duurzaam en energieneutraal. Wij hebben een passie voor mooi, duurzaam hout van hoge kwaliteit. Met dit hout bouwen wij duurzame en energieneutrale woningen. Ook zijn wij bekend met de normen voor passief bouwen. Als u dat wenst kunnen wij uw loghuis ecologisch, biobased en circulair bouwen. Wij houden altijd rekening met de omgeving en gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en hebben het FSC-keurmerk.

Het milieu vinden wij erg belangrijk maar comfort staat ook hoog in het vaandel. In een houten woning van Finnlogs zult u comfortabel wonen. De wanden die geïsoleerd zijn met houtvezel zorgen voor een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk aanvoelt. U heeft het warm in de winter en koel in de zomer en uw energierekening blijft laag.

Loghuis bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Allereerst gaan wij met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen; dit gesprek is gratis en oriënterend. Als er een passend ontwerp is en wij voor u aan de slag mogen, krijgt u van ons vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Transparantie en wederzijds vertrouwen vinden wij erg belangrijk.

Tijdens het hele traject houdt een vast contactpersoon u van de voortgang op de hoogte. Finloggs is een klein passief bedrijf dat werkt met een vaste groep bouwers. Wij weten uw wensen goed te vertalen naar een prachtig eindresultaat!

Opbouw van een loghuis met Finnlogs