Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtstapelbouw: een eenvoudige en flexibele basis!

FINNLOGS IS DE SPECIALIST IN HOUTSTAPELBOUW

Op zoek naar duurzame houtstapelbouw? Heeft u altijd al in een houten huis willen wonen en wilt u deze droom gaan verwezenlijken? Maak dan kennis met Finnlogs. Finnlogs is hét ontwerpbureau voor houtskeletbouw en houtstapelbouw. Wij zijn een klein passief bedrijf met een eigen bouwploeg die uw wensen goed weten te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Finnlogs levert geen standaard huizen maar u ontwerpt zelf, of samen met onze architect de woning die optimaal aan uw wensen voldoet. Het milieu heeft onze aandacht en wij bouwen duurzame en energieneutrale woningen. De woningen kunnen zelfs 100% ecologisch, biobased en circulair gebouwd worden. Voor de bouw gebruiken wij kwalitatief, duurzaam hout dat FSC-gecertificeerd is. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Wij hebben een passie voor mooi, duurzaam hout. Wij houden rekening met de omgeving en gebruiken zoveel mogelijk materialen die uit de natuur komen. Het natuurlijke isolatiemateriaal van houtvezel zorgt voor 'ademende' wanden zodat het leefklimaat gezond is en altijd behaaglijk aanvoelt.

HOUTSTAPELBOUW PRINCIPE

Houtstapelbouw wordt ook wel logbouw genoemd. De belangrijkste bouwelementen bij logbouw zijn massieve balken die gestapeld worden waardoor uw huis een krachtig, robuust karakter krijgt. Op deze website kunt u precies lezen wat het principe van logbouw is en welke mogelijkheden er zijn. Als u bij ons aanklopt voor een houten woning dan bieden wij een vrijblijvend eerste adviesgesprek.

U hoort van ons wat de mogelijkheden zijn en u krijgt vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg over de werkzaamheden, benodigde materialen en de duur van de bouw. Finnlogs werkt transparant en heeft al sinds 1982 ervaring in houtbouw. Na al die jaren zijn wij nog steeds gepassioneerd over ons product en dat neemt alleen maar toe. Informeer gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van houtstapelbouw.

Houtstapelbouw met een robuust karakter

Finnlogs biedt een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw waarbij wij u volledig ontzorgen. Tijdens het gehele traject heeft u te maken met één vast contactpersoon. Wilt u graag uw houten woning zelf bouwen? Wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw en begeleiden u waar u dat nodig vindt. Een houten woning van Finnlogs is niet alleen mooi, duurzaam en energieneutraal, maar het is ook heel comfortabel om in te wonen.

De natuurlijke materialen zorgen voor een leefklimaat dat altijd behaaglijk aanvoelt. Welk type woning u ook wenst, wij kunnen alles bouwen en denken graag met u mee. Wij werken efficiënt en schakelen op elk vakgebied de juiste partijen in. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!

Opbouw houtstapelbouw woning Finnlogs