Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtstapelbouw: een eenvoudige en flexibele basis!

FINNLOGS IS DE SPECIALIST IN HOUTSTAPELBOUW

Wilt u graag een houten woning bouwen en bent u zich aan het oriënteren? Finnlogs Houtbouw uit Vlijmen weet alles over de bouw van houten huizen en vertelt u daar graag meer over. Zo kunt u kiezen uit verschillende bouwsystemen: houtstapelbouw (logbouw) of houtskeletbouw. Houtskeletbouw is een relatief lichte constructie waarmee snel en eenvoudig kan worden gebouwd. Het is een uitstekend en beproefd bouwsysteem dat veel wordt toegepast. Door de geprefabriceerde elementen kan de woning op locatie snel worden opgebouwd. Bij houtstapelbouw vormen massieve balken de belangrijkste bouwelementen van de houten woning. Met deze ronde of rechthoekige logs krijgt uw huis een krachtig, robuust karakter. Uiteraard worden de logs geprofileerd, geschaafd en op maat aangeleverd. Er zijn drie logbouwsystemen: logbouw normaal systeem, logbouw omgekeerd systeem en logbouw City Corner. Welk systeem u ook kiest, alle type woningen zijn mogelijk. Finnlogs bestaat uit een klein team dat sinds 1982 ervaring heeft met houtbouw. Al vele malen hebben zij hun passie voor hout vertaald naar een prachtig eindresultaat. De woningen zijn heel divers; van strak en modern tot traditioneel en authentiek. Wij leveren geen standaard huizen, maar ontwerpen uw huis op maat. Wij bouwen in heel Nederland. 

HOUTSTAPELBOUW PRINCIPE

Onze houten woningen kunnen naar wens ecologisch, biobased en circulair gebouwd worden. Wij staan voor duurzaam en energieneutraal bouwen. Ook zijn wij bekend met de normen voor passief bouwen. Het hout dat wij voor onze houten woningen gebruiken is kwalitatief en duurzaam en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Zo is het isolatiemateriaal van houtvezel en dat zorgt voor 'ademende' wanden en een goede vochtcirculatie. In een houten woning heerst een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk aanvoelt. Op onze manier dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu zodat de aarde ook leefbaar blijft voor generaties na ons.

Houtstapelbouw met een robuust karakter

Finnlogs is er trots op om hun klanten volledig te ontzorgen. Vanaf het moment van ontwerpen tot aan het sleutelklaar opleveren van uw woning verzorgen zij alles voor u van a tot z. Zodat u alleen maar hoeft te genieten van het hele proces. Omdat Finnlogs gespecialiseerd is in zelfbouw, is het heel goed mogelijk om uw houtstapelbouw huis zelf te bouwen. Alle logs worden gemarkeerd aangeleverd.

Natuurlijk blijft Finnlogs u wel voor en tijdens de bouw adviseren en ondersteunen. Daarnaast is Finnlogs bekend met de normen voor passief bouwen, zodat uw huis ecologisch, biobased en circulair wordt. Voor het volledige energieneutraal maken van uw huis, brengt Finnlogs voor u de juiste partijen bij elkaar. Neem vandaag nog contact op met Finnlogs! Men adviseert u graag.

Heeft u meer informatie nodig over houtstapelbouw? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw. U hoeft nergens naar om te kijken, wij ontzorgen u volledig. Wilt u graag zelf uw houten woning bouwen? Finnlogs is ook gespecialiseerd in zelfbouw. U kunt bouwbegeleiding krijgen op de manier die u prettig vindt. Finnlogs is een flexibel bouwbedrijf dat graag met u meedenkt. Voor wij beginnen met de bouw krijgt u van ons een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. U hoeft niet bang te zijn voor nare verrassingen.

Opbouw houtstapelbouw woning Finnlogs