Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtskeletbouw woningen: een eenvoudige en flexibele basis!

Houtskeletbouw woningen nodig?

Houtskeletbouw woningen komen steeds meer in de belangstelling te staan en terecht! Houtskeletbouw is een uitstekend bouwsysteem dat door zijn grote flexibiliteit en relatief lichte constructie veel wordt toegepast in Nederland. Heeft u plannen om voor uzelf een houtskeletbouw woning te laten bouwen? Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf dat veel ervaring heeft met houtskeletbouw woningen. Sinds 1982 zijn wij al actief in houtbouw en het bouwen van houten woningen is nog steeds onze passie. Wij leveren geen standaard huizen maar ontwerpen uw huis op maat. Als u een kijkje neemt bij onze afgeronde projecten op deze website dan kunt u de verschillende type woningen zien die wij al gebouwd hebben. Samen met een architect en houtbouwspecialist kijken wij wat er mogelijk is. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. Onze eigen ervaren bouwploeg gaat aan de slag om uw wensen te vertalen in een perfect eindresultaat. Een houten woning van Finnlogs is comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig. Wij werken alleen met natuurlijk materiaal wat zorgt voor een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk voelt.

Houtskeletbouw woningen: 100% biobased!

Op zoek naar houtskeletbouw woningen? Wij vinden milieuvriendelijk bouwen erg belangrijk en wij bouwen duurzame en energieneutrale houtskeletbouw woningen. Voor uw woning gebruiken wij kwalitatief duurzaam hout waarvan de productie het milieu zo min mogelijk belast. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen en zelfs de lijm is formaldehydevrij en draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

Al ons hout is FSC gecertificeerd en dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Wij kunnen 100 procent biobased en ecologisch bouwen. Wij zijn ook bekend met de normen voor passief bouwen. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied een deskundige partij in te schakelen.

Houtskeletbouw woningen van Finnlogs

Bent u zelf handig en wilt u graag uw woning zelf bouwen? Dat is zeker mogelijk want wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw. U krijgt van ons de begeleiding die u wenst. Maar u kunt ook kiezen voor een totaaloplossing en alles aan ons overlaten. Van ontwerp tot de sleutelklare bouw van houtskeletbouw woningen ontzorgen wij u compleet.

Als u kiest voor een woning van Finnlogs dan krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw, want wij houden van transparantie. Gedurende het traject heeft u te maken met een vast contactpersoon. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.