Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtskeletbouw woningen: een eenvoudige en flexibele basis!

Houtskeletbouw woningen nodig?

Houtskeletbouw woningen komen steeds meer in de belangstelling te staan en terecht! Houtskeletbouw is een uitstekend bouwsysteem dat door zijn grote flexibiliteit en relatief lichte constructie veel wordt toegepast in Nederland. Heeft u plannen om voor uzelf een houtskeletbouw woning te laten bouwen? Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf dat veel ervaring heeft met houtskeletbouw woningen. Sinds 1982 zijn wij al actief in houtbouw en het bouwen van houten woningen is nog steeds onze passie. Wij leveren geen standaard huizen maar ontwerpen uw huis op maat. Als u een kijkje neemt bij onze afgeronde projecten op deze website dan kunt u de verschillende type woningen zien die wij al gebouwd hebben. Samen met een architect en houtbouwspecialist kijken wij wat er mogelijk is. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. Onze eigen ervaren bouwploeg gaat aan de slag om uw wensen te vertalen in een perfect eindresultaat. Een houten woning van Finnlogs is comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig. Wij werken alleen met natuurlijk materiaal wat zorgt voor een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk voelt.

Houtskeletbouw woningen: 100% biobased!

Op zoek naar houtskeletbouw woningen? Wij vinden milieuvriendelijk bouwen erg belangrijk en wij bouwen duurzame en energieneutrale houtskeletbouw woningen. Voor uw woning gebruiken wij kwalitatief duurzaam hout waarvan de productie het milieu zo min mogelijk belast. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen en zelfs de lijm is formaldehydevrij en draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

Al ons hout is FSC gecertificeerd en dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Wij kunnen 100 procent biobased en ecologisch bouwen. Wij zijn ook bekend met de normen voor passief bouwen. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied een deskundige partij in te schakelen.

Houtskeletbouw woningen van Finnlogs

Bent u zelf handig en wilt u graag uw woning zelf bouwen? Dat is zeker mogelijk want wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw. U krijgt van ons de begeleiding die u wenst. Maar u kunt ook kiezen voor een totaaloplossing en alles aan ons overlaten. Van ontwerp tot de sleutelklare bouw van houtskeletbouw woningen ontzorgen wij u compleet.

Als u kiest voor een woning van Finnlogs dan krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw, want wij houden van transparantie. Gedurende het traject heeft u te maken met een vast contactpersoon. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Houtskeletbouw woningen door Finnlogs

Heeft u altijd al interesse gehad voor houtskeletbouw woningen en zeker die met een wat Scandinavische uitstraling? Maar ook altijd gedacht dat dat niets voor u zou zijn? Laat Finnlogs u van het tegendeel overtuigen! Wij bouwden sinds 1982 al vele houtskeletbouw woningen door heel Nederland, in allerlei stijlen en met verschillende bouwmaterialen. Finnlogs heeft in de loop van al die jaren veel ervaring en vakmanschap opgebouwd, waarbij voorop staat dat wij u als klant een totaaloplossing bieden en u volledig ontzorgen. Vanaf het eerste ontwerp, gedurende het bouwen tot het sleutelklaar opleveren van de houtskeletbouw woningen staan wij voor u klaar. Finnlogs is niet alleen enthousiast houtbouwer van logbouw woningen, maar ook van houtskeletbouw woningen of houtskeletbouw uitbreidingen van uw bestaande woning. Bij logbouw woningen stapelen we de logs, balken van vuren of grenen hout, op elkaar. Bij houtskeletbouw woningen bouwen we vanuit een houten frame, het skelet van de woning, een wand op. Het frame draagt samen met een constructieplaat de woning. Omdat houtskeletbouw een bouwsysteem met behoorlijke flexibiliteit en een betrekkelijk lichte constructie is, is het uitermate geschikt voor moderne of strakke woningen, waarbij voor ronde vormen haast geen beperkingen zijn. Samen met onze architect kunt u uw droomhuis helemaal vormgeven zoals u dat wilt. Omdat Finnlogs zich gespecialiseerd heeft in zelfbouw, kunnen houtskeletbouw woningen ook zelf gebouwd worden, waarbij wij u ondersteunen en begeleiden.

Duurzame en milieuvriendelijke houtskeletbouw woningen

Milieuvriendelijke en duurzame materialen zijn tegenwoordig haast een must, maar eigenlijk wilt u toch ook niets anders meer? Omdat houtskeletbouw woningen iets voordeliger zijn dan logbouw woningen, maar vooral omdat Finnlogs specialist is in passief bouwen, houdt u ondanks het gebruik van kwalitatief duurzaam hout met FSC-certificaat toch meer over in de portemonnee. Bij passief bouwen daalt uw energieverbruik aanmerkelijk en uw huis wordt feitelijk energieneutraal, door simpelweg gebruik te maken van de zon, slimme ventilatie en isolatie. Dit alles gaat zeker niet ten koste van uw comfort en woon- en leefklimaat, in tegendeel, het is in houtskeletbouw woningen altijd gerieflijk. 

Meer informatie over uw houtskeletbouw woningen?

Hebben we uw interesse gewekt, maar heeft u nog vragen? Of wellicht heeft u al bouwtekeningen gereed liggen, maar loopt u vast of weet u niet waar te beginnen? Neem vandaag nog contact op met Finnlogs! Wij kunnen u ongetwijfeld verder adviseren en begeleiden, zodat u binnen afzienbare tijd uw intrek kunt nemen in een prachtige houtskeletbouw woning!

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van houtskeletbouw woningen? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.