Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtskeletbouw woningen: een eenvoudige en flexibele basis!

Houtskeletbouw woningen nodig?

Bent u geïnteresseerd in houtskeletbouw woningen? Spreekt de bouwmethode en de snelheid waarmee houtskeletbouw woningen gebouwd worden u aan. Bij Finnlogs kunnen wij ons dat goed voorstellen. Wij zijn de specialist voor houtskeletbouw en logbouw voor heel Nederland. Wij hebben al vele mooie houtskeletbouw woningen gerealiseerd en kunnen u er alles over vertellen. Houtskeletbouw is een bouwsysteem dat steeds populairder wordt, en terecht! Het is een flexibel systeem met een relatief lichte draagconstructie en een vrijwel onbeperkte ontwerpvrijheid. Finnlogs bouwt geen standaardwoningen maar elke woning wordt naar wens van de klant gebouwd; wij ontwerpen uw huis op maat. Houtskeletbouw woningen kunnen binnen 4 werkdagen wind- en waterdicht worden opgetrokken. Dit is mogelijk omdat er gebruik wordt gemaakt van geprefabriceerde elementen die eenvoudig op locatie in elkaar kunnen worden gezet. Bij houtskeletbouw wordt het skelet, het frame van het huis volledig uit hout vervaardigd. Aan u de keuze hoe u de binnenzijde en de buitenkant van de houtskeletbouw woning wil afwerken. Veelal wordt de binnenzijde gestuct en de buitenkant wordt met hout of steen bekleed. Het woon- en leefklimaat van een houtskeletbouw woning is optimaal door de natuurlijke materialen die worden gebruikt. Al sinds 1982 hebben wij ervaring in houtbouw en ook voor u gaan wij graag aan de slag om uw droomwoning te realiseren. 

Houtskeletbouw woningen: 100% biobased!

Op zoek naar houtskeletbouw woningen? Wij vinden milieuvriendelijk bouwen erg belangrijk en wij bouwen duurzame en energieneutrale houtskeletbouw woningen. Voor uw woning gebruiken wij kwalitatief duurzaam hout waarvan de productie het milieu zo min mogelijk belast. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen en zelfs de lijm is formaldehydevrij en draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

Al ons hout is FSC gecertificeerd en dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Wij kunnen 100 procent biobased en ecologisch bouwen. Wij zijn ook bekend met de normen voor passief bouwen. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied een deskundige partij in te schakelen.

Houtskeletbouw woningen van Finnlogs

Bent u zelf handig en wilt u graag uw woning zelf bouwen? Dat is zeker mogelijk want wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw. U krijgt van ons de begeleiding die u wenst. Maar u kunt ook kiezen voor een totaaloplossing en alles aan ons overlaten. Van ontwerp tot de sleutelklare bouw van houtskeletbouw woningen ontzorgen wij u compleet.

Als u kiest voor een woning van Finnlogs dan krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw, want wij houden van transparantie. Gedurende het traject heeft u te maken met een vast contactpersoon. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Houtskeletbouw woningen door Finnlogs

Het is prachtig als u ziet hoe uw huis vanaf de grond wordt opgebouwd. Hout is een fantastisch materiaal dat niet alleen uw woning een warme uitstraling geeft maar daarnaast nog vele voordelen heeft. Houtbouw is een gezonde manier van bouwen omdat er geen bij hout geen schadelijke stoffen vrijkomen. Het isolatiemateriaal is van houtvezel wat zorgt voor een perfecte vochtcirculatie en 'ademende' wanden. Uw leefomgeving voelt hierdoor altijd behaaglijk aan. De bouwtijd van een houtskeletbouw woning is kort zodat u kosten bespaart. Wat wij ook belangrijk vinden is dat houtbouw een milieuvriendelijke en energievriendelijke bouw is zodat het milieu minimaal belast wordt. Een houten woning is ook uitermate geschikt om groen te bouwen. Denk hierbij aan ecologisch, biobased en circulair bouwen. Ook de normen voor passief bouwen zijn bij ons bekend. Uw houtskeletbouw woningen wordt gebouwd van kwalitatief en duurzaam hout dat FSC gecertificeerd is. Dat wil zeggen dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. De productie hiervan is afvalarm. Ook de overige bouwmaterialen die wij gebruiken zijn op natuurlijke basis. We werken enkel samen met leveranciers en bedrijven die op dezelfde zorgvuldige manier omgaan met het milieu als wij. Wij gunnen ook toekomstige generaties een gezonde leefomgeving en dragen daar graag ons steentje aan bij.

De totaaloplossing voor houtskeletbouw woningen

Heeft u een lang gekoesterde wens dat u zelf ooit een huis wilt bouwen? Finnlogs laat deze wens in vervulling gaan. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in zelfbouw. Wilt u het helemaal zelf doen, wilt u door ons begeleid worden of wilt u met ons meebouwen? Wij zij flexibel en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Ook bieden wij een totaaloplossing waarbij u alles aan ons over kunt laten. Van ontwerp tot sleuteklare bouw ontzorgen wij u compleet. Finnlogs gaat geen enkele uitdaging uit de weg. In de jaren dat wij actief zijn hebben wij al vele houten woningen en accommodaties in allerlei maten en stijlen gerealiseerd. Heeft u zelf al een ontwerp dan voeren wij dit graag voor u uit. Onze architect en houtbouwspecialist kijken samen met u wat er mogelijk is. Als u nog geen ontwerp heeft dan denken wij graag met u mee. Uw wensen worden door ons vertaald naar een prachtig eindresultaat. Wij werken met een klein team vaste bouwers dat snel en adequaat in kan spelen op uw wensen. Op elk vakgebied schakelen wij de juiste partijen in om een mooie en duurzame woning te creëren die aan al uw wensen voldoet.

Duurzame houtskeletbouw woningen

Het is tegenwoordig haast vanzelfsprekend dat elke woning energieneutraal gebouwd wordt. Energieneutraal bouwen is goed voor het wooncomfort, het leefklimaat, het milieu, de toekomst en onze planeet. Voor de energiehuishouding van uw woning werken wij samen met een onafhankelijk energieadviseur die u adviseert over de meest geschikte energie installatie voor uw situatie. Door de benodigde energie duurzaam op te wekken met zonnepanelen, windenergie, aardwarmte etc. gebruikt u zo weinig mogelijk energie. Dit is zowel voor het milieu als voor uw portemonnee een goede zaak. Een goede energiehuishouding is een complexe zaak die wij graag overlaten aan de expert. Met een houtskeletbouw woning van Finnlogs krijgt u een comfortabele, duurzame en levensloopbestendige woning. Wij zijn gepassioneerd over ons product en dat neemt alleen maar toe. Finnlogs werkt transparant en is betrokken. U wilt natuurlijk weten wat de bouw van een houtskeletbouw woning gaat kosten? Samen met de architect en de bouwspecialist schatten we de kosten nauwkeurig. Vooraf krijgt u van ons een overzichtelijke offerte met een overzicht van de materialen, duur van de bouw en een overzicht van de werkzaamheden. U weet precies waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze werkwijze? Wij nodige u uit om contact met ons op te nemen zodat wij u uitgebreid kunnen informeren. Wij zetten onze ervaring en deskundigheid graag in om uw droomhuis te verwezenlijken.

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van houtskeletbouw woningen? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.