Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtskeletbouw woningen: een eenvoudige en flexibele basis!

Houtskeletbouw woningen nodig?

Houtskeletbouw woningen komen steeds meer in de belangstelling te staan en terecht! Houtskeletbouw is een uitstekend bouwsysteem dat door zijn grote flexibiliteit en relatief lichte constructie veel wordt toegepast in Nederland. Heeft u plannen om voor uzelf een houtskeletbouw woning te laten bouwen? Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf dat veel ervaring heeft met houtskeletbouw woningen. Sinds 1982 zijn wij al actief in houtbouw en het bouwen van houten woningen is nog steeds onze passie. Wij leveren geen standaard huizen maar ontwerpen uw huis op maat. Als u een kijkje neemt bij onze afgeronde projecten op deze website dan kunt u de verschillende type woningen zien die wij al gebouwd hebben. Samen met een architect en houtbouwspecialist kijken wij wat er mogelijk is. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. Onze eigen ervaren bouwploeg gaat aan de slag om uw wensen te vertalen in een perfect eindresultaat. Een houten woning van Finnlogs is comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig. Wij werken alleen met natuurlijk materiaal wat zorgt voor een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk voelt.

Houtskeletbouw woningen: 100% biobased!

Op zoek naar houtskeletbouw woningen? Wij vinden milieuvriendelijk bouwen erg belangrijk en wij bouwen duurzame en energieneutrale houtskeletbouw woningen. Voor uw woning gebruiken wij kwalitatief duurzaam hout waarvan de productie het milieu zo min mogelijk belast. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen en zelfs de lijm is formaldehydevrij en draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

Al ons hout is FSC gecertificeerd en dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Wij kunnen 100 procent biobased en ecologisch bouwen. Wij zijn ook bekend met de normen voor passief bouwen. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied een deskundige partij in te schakelen.

Houtskeletbouw woningen van Finnlogs

Bent u zelf handig en wilt u graag uw woning zelf bouwen? Dat is zeker mogelijk want wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw. U krijgt van ons de begeleiding die u wenst. Maar u kunt ook kiezen voor een totaaloplossing en alles aan ons overlaten. Van ontwerp tot de sleutelklare bouw van houtskeletbouw woningen ontzorgen wij u compleet.

Als u kiest voor een woning van Finnlogs dan krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw, want wij houden van transparantie. Gedurende het traject heeft u te maken met een vast contactpersoon. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Houtskeletbouw woningen door Finnlogs

Wilt u meer weten over houtskeletbouw woningen? Finnlogs vertelt u daar graag alles over. Wij zijn een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij zijn dagelijks bezig met het ontwerpen en bouwen van houten woningen voor opdrachtgevers uit heel Nederland. Houten woningen hebben een bijzondere uitstraling en wij hebben al vele mooie houten woningen mogen realiseren. Al sinds 1982 hebben wij ervaring in houtbouw en met onze kennis en ervaring hebben wij al vele uitdagende projecten in heel Nederland afgerond. U heeft bij ons de keuze uit verschillende bouwsystemen. Kiest u voor houtskeletbouw of logbouw? Houtskeletbouw woningen kenmerken zich door een grote flexibiliteit en relatief lichte constructie waardoor deze woningen snel een eenvoudig opgebouwd kunnen worden. Binnen 4 werkdagen kunnen houtskeletbouw woningen wind- en waterdicht zijn opgetrokken. Het systeem leent zich zeer goed voor moderne, strakke architectuur, maar in principe zijn alle type woningen mogelijk. Heeft u zelf al een plaatje in gedachten hoe uw houten woning eruit moet komen te zien? Wij kijken graag samen met een architect en een houtbouwspecialist wat de mogelijkheden zijn om uw droomhuis te realiseren. Heeft u nog geen ontwerp dan gaan wij uw houten woningen ontwerpen. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers.

De totaaloplossing voor houtskeletbouw woningen

Als u Finnlogs inschakelt dan bieden wij een totaaloplossing. Wij ontzorgen u compleet van het ontwerp tot sleutelklare bouw. Wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken bij de bouw van uw huis? Ook deze mogelijkheid bieden wij. Wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw en kunnen u begeleiden in de mate waarin u dat wenst. Als u helemaal zelf aan de slag wilt dan krijgt u van ons een bouwinstructie. Wij zijn flexibel en bespreken graag de mogelijkheden met u door. Onze ervaring en deskundigheid zetten wij graag voor u in.

Duurzame houtskeletbouw woningen

Finnlogs staat voor duurzaam en energieneutraal bouwen. Houtskeletbouw woningen kunnen naar wens ecologisch, biobased en circulair gebouwd worden. Onze houten woningen worden altijd gebouwd van kwalitatief en duurzaam hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Verder gebruiken wij enkel natuurlijke materialen. Het leefklimaat is gezond en comfortabel. Wij kunnen uw houten huis energieneutraal bouwen. Wij adviseren u om bij de keuze van de energie installatie een energieadviseur in te schakelen die u helpt om de juiste keuze te maken. Op elk vakgebied kunnen wij de juiste partij inschakelen die zijn deskundige bijdrage levert aan uw mooie en duurzame houten woning.

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van houtskeletbouw woningen? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.