Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtskeletbouw woning: een eenvoudige en flexibele basis!

Houtskeletbouw woning nodig?

Op zoek naar een specialist voor een houtskeletbouw woning? Vindt u houtskeletbouw een mooi bouwsysteem en wilt u graag een houtskeletbouw woning? Zoekt u een bouwbedrijf dat ervaring heeft met houtskeletbouw? Bij Finnlogs bent u aan het juiste adres. Wij zijn een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Houtskeletbouw is een uitstekend bouwsysteem dat door zijn grote flexibiliteit en relatief lichte constructie erg gewild is. De ontwerpvrijheid is vrijwel onbeperkt en ook ronde vormen zijn mogelijk. Wij kunnen uw houtskeletbouw woning op maat ontwerpen. Samen met een architect en een houtbouwspecialist kijken we wat mogelijk is en wat het beste aansluit bij uw wensen. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. Wij hebben een passie voor hout en onze vaste bouwploeg zorgt voor een perfect eindresultaat. Sinds 1982 hebben wij al vele mooie woningen gebouwd. Bij onze afgeronde projecten op deze website kunt u zien dat wij elk type woning kunnen bouwen. Klein of groot, modern of landhuisstijl, Finnlogs gaat elke uitdaging aan. Wij werken samen met deskundige partijen die wij voor elk vakgebied inschakelen. Houtbouw schept een optimaal woon- en leefklimaat waar u comfortabel kunt wonen.

Houtskeletbouw woning: 100% biobased!

Houtbouw is milieu- en energievriendelijk. Wij hechten veel waarde aan het milieu en bouwen duurzame en energieneutrale woningen. Uw houtskeletbouw woning kan ook 100% biobased en ecologisch gebouwd worden. Ook zijn wij bekend met de normen van passief bouwen. Wij hebben een passie voor mooi duurzaam hout en we zeggen weleens dat wij een 'houten hart' hebben. De grondstoffen van de materialen die wij gebruiken voor uw houtskeletbouw woning zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen (FSC gecertificeerd).

Duurzaamheid en comfort gaan hand in hand bij Finnlogs. Het natuurlijke isolatiemateriaal zorgt voor een gezond leefklimaat en het voelt altijd behaaglijk. Een onafhankelijke energieadviseur kan u advies op maat geven over de installaties die voor uw houten woning het meest geschikt zijn.

Houtskeletbouw woning van Finnlogs

Met onze kleinschalige bedrijfsvoering spelen we snel en adequaat in op uw wensen. Tijdens het gehele traject heeft u een vast contactpersoon. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw, u kunt alles aan ons overlaten. Vooraf krijgt u van ons een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw.

Transparantie vinden wij erg belangrijk. Als u zelf wilt bouwen dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in zelfbouw en begeleiden u op de manier zoals u dat wilt. Neem contact met ons op voor een eerste vrijblijvend adviesgesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Finnlogs bouwt houtskeletbouw woning en ontzorgt u volledig

Denkt u erover om een nieuw huis te bouwen, om uw huis te verbouwen of om een aanbouw aan uw bestaande woning te realiseren? Heeft u weleens nagedacht om dat te doen met houtskeletbouw? Finnlogs is sinds 1982 werkzaam in de houtbouw en heeft verspreid door Nederland al vele mooie houten woningen opgeleverd. Het team van Finnlogs heeft in al die jaren veel ervaring en deskundigheid opgedaan met logbouw en houtskeletbouw. Wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw, waarbij we u ondersteunen en begeleiden. Praten we over houtskeletbouw, dan gaat het over een in de praktijk bewezen bouwsysteem, dat grote flexibiliteit kent en een naar verhouding lichte constructie. Houtskeletbouw leent zich vooral voor een houtskeletbouw woning onder een moderne, strakke architectuur. U kunt uw wensen voor uw droomhuis met onze architect volledig vormgeven, aangezien de vrijheid van ontwerpen met een houtskeletbouw woning nagenoeg onbeperkt is. Zelfs ronde vormen zijn met houtskeletbouw niet bezwaarlijk. Houtskeletbouw is ten opzichte van logbouw iets goedkoper. Het is uitermate geschikt voor een ruimte ter uitbreiding van uw bestaande huis of bij het herschikken van de verschillende ruimten. Bij het bouwen van een houtskeletbouw woning wordt vanuit een houten frame, het skelet, een wand opgebouwd. Samen met een constructieplaat draagt het frame de woning. Isolatie en vochtregulerend materiaal volgen, waarna de wand verder afgewerkt wordt. Finnlogs biedt zowel voor logbouw als houtskeletbouw woning een totaaloplossing, waarbij u compleet ontzorgd wordt: vanaf de eerste ontwerptekening tot het sleutelklaar opleveren van uw huis. 

Milieuvriendelijke en duurzame houtskeletbouw woning

Finnlogs heeft duurzaamheid en milieu hoog op de prioriteitenlijst, maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit en het comfort van uw houtskeletbouw woning. Finnlogs werkt alleen met kwalitatief duurzaam hout en het FSC-certificaat heeft. Verder werken we met zoveel mogelijk natuurlijke en ook duurzame materialen. Ook is Finnlogs zeker bekend met passief bouwen; door slim gebruik te maken van de zon, isolatie en goede ventilatie wordt het energieverbruik zeer laag, wat prettig is voor uw portemonnee. Het leefklimaat daarentegen gaat omhoog, zodat uw woning altijd behaaglijk of juist koel aanvoelt.

Informatie over uw houtskeletbouw woning

Hebben we u kunnen overtuigen van een houtskeletbouw woning of een houtskeletbouw uitbreiding van uw huis? Of heeft u nog tal van vragen? In beide gevallen nodigen we u van harte uit om snel contact op te nemen met Finnlogs. Onze enthousiaste mensen informeren u graag verder en kunnen u adviseren over alles omtrent houtskeletbouw. 

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van een houtskeletbouw woning? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.