Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtskeletbouw woning: een eenvoudige en flexibele basis!

Houtskeletbouw woning nodig?

Op zoek naar een specialist voor een houtskeletbouw woning? Vindt u houtskeletbouw een mooi bouwsysteem en wilt u graag een houtskeletbouw woning? Zoekt u een bouwbedrijf dat ervaring heeft met houtskeletbouw? Bij Finnlogs bent u aan het juiste adres. Wij zijn een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Houtskeletbouw is een uitstekend bouwsysteem dat door zijn grote flexibiliteit en relatief lichte constructie erg gewild is. De ontwerpvrijheid is vrijwel onbeperkt en ook ronde vormen zijn mogelijk. Wij kunnen uw houtskeletbouw woning op maat ontwerpen. Samen met een architect en een houtbouwspecialist kijken we wat mogelijk is en wat het beste aansluit bij uw wensen. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. Wij hebben een passie voor hout en onze vaste bouwploeg zorgt voor een perfect eindresultaat. Sinds 1982 hebben wij al vele mooie woningen gebouwd. Bij onze afgeronde projecten op deze website kunt u zien dat wij elk type woning kunnen bouwen. Klein of groot, modern of landhuisstijl, Finnlogs gaat elke uitdaging aan. Wij werken samen met deskundige partijen die wij voor elk vakgebied inschakelen. Houtbouw schept een optimaal woon- en leefklimaat waar u comfortabel kunt wonen.

Houtskeletbouw woning: 100% biobased!

Houtbouw is milieu- en energievriendelijk. Wij hechten veel waarde aan het milieu en bouwen duurzame en energieneutrale woningen. Uw houtskeletbouw woning kan ook 100% biobased en ecologisch gebouwd worden. Ook zijn wij bekend met de normen van passief bouwen. Wij hebben een passie voor mooi duurzaam hout en we zeggen weleens dat wij een 'houten hart' hebben. De grondstoffen van de materialen die wij gebruiken voor uw houtskeletbouw woning zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen (FSC gecertificeerd).

Duurzaamheid en comfort gaan hand in hand bij Finnlogs. Het natuurlijke isolatiemateriaal zorgt voor een gezond leefklimaat en het voelt altijd behaaglijk. Een onafhankelijke energieadviseur kan u advies op maat geven over de installaties die voor uw houten woning het meest geschikt zijn.

Houtskeletbouw woning van Finnlogs

Met onze kleinschalige bedrijfsvoering spelen we snel en adequaat in op uw wensen. Tijdens het gehele traject heeft u een vast contactpersoon. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw, u kunt alles aan ons overlaten. Vooraf krijgt u van ons een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw.

Transparantie vinden wij erg belangrijk. Als u zelf wilt bouwen dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in zelfbouw en begeleiden u op de manier zoals u dat wilt. Neem contact met ons op voor een eerste vrijblijvend adviesgesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.