Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houtskelet bouwen: een eenvoudige en flexibele basis!

FINNLOGS IS DE SPECIALIST IN HOUTSKELET BOUWEN

Heeft u plannen om een houten woning te bouwen en denkt u over houtskelet bouwen? Houtskelet bouwen is een snelle en duurzame manier van bouwen die Finnlogs tot in de finesses beheerst. Een houten woning heeft een warme en natuurlijke uitstraling en kan door ons ecologisch, biobased en circulair gebouwd worden. Wij dragen zorg voor het milieu en bouwen duurzame en energieneutrale houten woningen. Onze passie voor duurzaam hout vertalen wij telkens weer naar een prachtig eindresultaat. Wij zijn hét ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Houtskeletbouw is een beproefd en uitstekend bouwsysteem dat flexibel is en een relatief lichte constructie heeft. Het leent zich zeer goed voor strakke, moderne architectuur. Voor logbouw, ook wel stapelbouw genoemd, worden massieve grenen of vuren balken gebruikt die de woning een robuuste en landelijke uitstraling geven. Finnlogs werkt altijd met mooi duurzaam hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en FSC-gecertificeerd is.

HOUTSKELET BOUWEN VOOR ELKE SOORT WONING

Op zoek naar een specialist op het gebied van houtskelet bouwen? U bepaalt welk type woning wij voor u gaan bouwen. Misschien heeft u al een eigen ontwerp of enkel een vaag idee; samen met onze architect komt u tot een ontwerp dat optimaal aan uw wensen voldoet. Het is voor ons telkens weer een uitdaging om een droomhuis voor onze klanten te realiseren. Wij zijn een klein passief bedrijf met een eigen bouwploeg die snel en adequaat kan inspelen op uw wensen.

Al sinds 1982 hebben wij ervaring met houtskelet bouwen en we hebben al vele mooie woningen gebouwd. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten en u zult de meest uiteenlopende, fraaie woningen zien. Ook voor uw houten woning gaan wij graag aan de slag!

Houtskelet bouwen met een robuust karakter

Als u contact met ons opneemt dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend, eerste adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen. Als het ontwerp klaar is dan geven wij u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en de duur van de bouw. Tijdens het hele traject krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen die u van alle ontwikkelingen op de hoogte houdt.

Houtskelet bouwen is niet alleen mooi, duurzaam en energiezuinig maar ook nog eens bijzonder comfortabel. De wanden zijn geïsoleerd met houtvezel zodat ze 'ademen' en het altijd behaaglijk aanvoelt. Het zorgt bovendien voor een gezond leefklimaat. Wij zijn nog altijd gepassioneerd over ons product en dat wordt alleen maar meer!

Opbouw houtskelet bouwen woning Finnlogs