Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten woonhuis bouwen

Houten woonhuis bouwen

Is een houten woonhuis bouwen een droom van u? Bent u op zoek naar een specialist in houtbouw? Dan bent u bij Finnlogs aan het juiste adres. Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij leveren geen standaard huizen maar ontwerpen uw huis op maat. Samen met een architect en een houtbouwspecialist kijken we wat er mogelijk is en wat het beste aansluit bij uw wensen. Wij kunnen alle typen woningen bouwen en weten uw wensen goed te vertalen naar een perfect eindresultaat. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vast groep bouwers. Op elk vakgebied schakelen wij deskundige partijen in. Wij zetten onze jarenlange ervaring (al sinds 1982) in om uw droomhuis te verwezenlijken. Houtbouw schept een optimaal woon- en leefklimaat en het kan u flink wat geld besparen. Maar bovenal is houtbouw milieu- en energievriendelijk. We hebben al vele mooie woningen gebouwd en als u op deze website bij onze afgeronde projecten kijkt, zult u zien hoe divers wij bouwen.

Houten woonhuis bouwen: duurzaam en 100% biobased!

Finnlogs staat voor duurzaam en energieneutraal bouwen. De normen voor passief bouwen zijn bij ons ook bekend. Onze houten woningen kunnen naar wens 100 procent biobased en ecologisch gebouwd worden. We hebben passie voor mooi, duurzaam hout en gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het hout dat wij gebruiken voor een houten woonhuis bouwen is FSC gecertificeerd en dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen. Een onafhankelijke energieadviseur kan u advies op maat geven over de installaties die voor uw houten woning het meest geschikt zijn. Gedurende het hele traject van de bouw heeft u een vast contactpersoon. Dit maakt uw houten woonhuis niet tot een extreem mooi leefklimaat, maar zorgt dit woonhuis ook voor een betere wereld!

Houten woonhuis bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Finnlogs biedt een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw; u wordt volledig ontzorgd. Voor wij voor u aan de slag gaan krijgt u een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. U weet precies waar u aan toe bent. Wij bieden u een vrijblijvend eerste adviesgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u zelf bouwen? Ook dat is mogelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in zelfbouw en u krijgt bouwbegeleiding op de manier zoals u dat wilt. Wij denken ├ęcht met u mee. Met een houten woning van Finnlogs zult u bijzonder comfortabel wonen. De natuurlijke isolatie zorgt voor een gezond leefklimaat en voelt altijd behaaglijk. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs