Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten woning laten bouwen

Houten woning laten bouwen

U wilt een houten woning laten bouwen? Bent u gecharmeerd van de warme uitstraling van een houten woning? Wilt u een houten woning laten bouwen? Finnlogs Houtbouw kan dit voor u realiseren. Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw. De houten woningen die wij bouwen zijn niet standaard, alle huizen zijn uniek en worden op maat ontworpen. Wij kunnen alle typen woningen bouwen. Als u een kijkje neemt op deze website bij onze afgeronde projecten kunt u de vele mooie woningen zien die wij gebouwd hebben. Wij hebben sinds 1982 ervaring met houtbouw en ook uw droomhuis willen wij graag verwezenlijken. Het is comfortabel wonen in een houten woning. Het natuurlijke isolatiemateriaal van houtvezel zorgt voor een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk voelt. Daarbij is het een droge bouw die brandveilig is. Wij staan voor duurzaam en energieneutraal bouwen en houtbouw is daar ideaal voor. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep ervaren bouwers. Wij weten al uw wensen te vertalen naar een perfect eindresultaat. 

Houten woning laten bouwen met een perfect leefklimaat!

Omdat wij veel waarde hechten aan het milieu kunnen wij ook 100 procent biobased en ecologisch een houten woning laten bouwen. De normen voor passief bouwen zijn bij ons ook bekend. We hebben passie voor mooi duurzaam hout en de productie hiervan belast het milieu zo min mogelijk. Al ons hout is FSC gecertificeerd en dat houdt in dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Een houten woning laten bouwen door Finnlogs betekent dat u een comfortabele, duurzame en levensloopbestendige woning krijgt. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen. Als het gaat om de energiehuishouding in uw houten woning werken wij samen met een onafhankelijke energieadviseur die u advies op maat geeft over de te gebruiken installaties.

Houten woning laten bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Transparantie vinden wij belangrijk en daarom krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u precies waar u aan toe bent. Wij bieden een vrijblijvend eerste adviesgesprek waarbij wij al uw wensen in kaart brengen.

Samen met een architect en houtbouwspecialist kijken we wat er mogelijk is en wat het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u plannen om zelf uw houten woning te bouwen? Ook daarbij vindt u Finnlogs aan uw zijde. Wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw. We geven u de begeleiding die uw wilt. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs

Wilt u een houten woning laten bouwen?

Bent u helemaal weg van een houten woning? Wilt u een houten woning laten bouwen? Bij Finnlogs Houtbouw begrijpen wij dat als geen ander! Wij hebben een passie voor hout en hebben al vele mooie woningen gebouwd. Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Het is voor ons telkens weer een uitdaging om onze passie voor hout te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Houdt u van strak en modern of gaat u voor authentiek en klassiek? U bepaalt welk type woning wij voor u gaan bouwen. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of samen met onze architect en houtbouw specialist een ontwerp tekenen. Door uw houten woning te laten bouwen door Finnlogs krijgt u een comfortabele, duurzame en levensloopbestendige woning. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleuteklare bouw waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring in houtbouw (sinds 1982) en hebben de meest uiteenlopende woningen gebouwd. Op deze website vindt u een overzicht van de projecten die wij hebben afgerond. Het maakt niet uit waar u woont, wij bouwen in heel Nederland. Ons deskundige team van ervaren bouwers gaat graag aan de slag om uw droomhuis te realiseren.

Milieuvriendelijke houten woning laten bouwen

Hecht u net als wij waarde aan het milieu? Finnlogs staat voor duurzaam en energieneutraal bouwen. Ook met de normen voor passief bouwen zijn wij bekend. Houtbouw is bij uitstek milieuvriendelijke bouw. Wij bouwen uw woning van kwalitatief en duurzaam hout. Het hout is FSC gecertificeerd en dat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Het milieu wordt bij de productie zo min mogelijk belast. Alle bouwmaterialen zijn op natuurlijke basis, zelfs de lijm is formaldehyde vrij. Houtvezelisolatie zorgt voor 'ademende' wanden die luchtdicht en damp-open zijn zodat uw leefomgeving altijd behaaglijk aanvoelt. Naar wens kunnen wij uw woning ecologisch, biobased en circulair bouwen. In een houten woning van Finnlogs zult u gezond en comfortabel wonen.

Energieneutraal wonen

Tegenwoordig is energieneutraal wonen de norm en Finnlogs gaat daar graag in mee. Als u de vraag naar energie zo laag mogelijk wilt houden dan kunnen wij een onafhankelijke energie adviseur voor u inschakelen. U krijgt deskundig advies over de energie installatie die voor uw woning het meest geschikt is. Een houten woning heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele bouw. Wij vertellen u er graag meer over. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten woning? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.