Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten woning laten bouwen

Houten woning laten bouwen

U wilt een houten woning laten bouwen? Bent u gecharmeerd van de warme uitstraling van een houten woning? Wilt u een houten woning laten bouwen? Finnlogs Houtbouw kan dit voor u realiseren. Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw. De houten woningen die wij bouwen zijn niet standaard, alle huizen zijn uniek en worden op maat ontworpen. Wij kunnen alle typen woningen bouwen. Als u een kijkje neemt op deze website bij onze afgeronde projecten kunt u de vele mooie woningen zien die wij gebouwd hebben. Wij hebben sinds 1982 ervaring met houtbouw en ook uw droomhuis willen wij graag verwezenlijken. Het is comfortabel wonen in een houten woning. Het natuurlijke isolatiemateriaal van houtvezel zorgt voor een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk voelt. Daarbij is het een droge bouw die brandveilig is. Wij staan voor duurzaam en energieneutraal bouwen en houtbouw is daar ideaal voor. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep ervaren bouwers. Wij weten al uw wensen te vertalen naar een perfect eindresultaat. 

Houten woning laten bouwen met een perfect leefklimaat!

Omdat wij veel waarde hechten aan het milieu kunnen wij ook 100 procent biobased en ecologisch een houten woning laten bouwen. De normen voor passief bouwen zijn bij ons ook bekend. We hebben passie voor mooi duurzaam hout en de productie hiervan belast het milieu zo min mogelijk. Al ons hout is FSC gecertificeerd en dat houdt in dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Een houten woning laten bouwen door Finnlogs betekent dat u een comfortabele, duurzame en levensloopbestendige woning krijgt. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen. Als het gaat om de energiehuishouding in uw houten woning werken wij samen met een onafhankelijke energieadviseur die u advies op maat geeft over de te gebruiken installaties.

Houten woning laten bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Transparantie vinden wij belangrijk en daarom krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u precies waar u aan toe bent. Wij bieden een vrijblijvend eerste adviesgesprek waarbij wij al uw wensen in kaart brengen.

Samen met een architect en houtbouwspecialist kijken we wat er mogelijk is en wat het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u plannen om zelf uw houten woning te bouwen? Ook daarbij vindt u Finnlogs aan uw zijde. Wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw. We geven u de begeleiding die uw wilt. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs