Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten woning laten bouwen

Houten woning laten bouwen

U wilt een houten woning laten bouwen? Bent u gecharmeerd van de warme uitstraling van een houten woning? Wilt u een houten woning laten bouwen? Finnlogs Houtbouw kan dit voor u realiseren. Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw. De houten woningen die wij bouwen zijn niet standaard, alle huizen zijn uniek en worden op maat ontworpen. Wij kunnen alle typen woningen bouwen. Als u een kijkje neemt op deze website bij onze afgeronde projecten kunt u de vele mooie woningen zien die wij gebouwd hebben. Wij hebben sinds 1982 ervaring met houtbouw en ook uw droomhuis willen wij graag verwezenlijken. Het is comfortabel wonen in een houten woning. Het natuurlijke isolatiemateriaal van houtvezel zorgt voor een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk voelt. Daarbij is het een droge bouw die brandveilig is. Wij staan voor duurzaam en energieneutraal bouwen en houtbouw is daar ideaal voor. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep ervaren bouwers. Wij weten al uw wensen te vertalen naar een perfect eindresultaat. 

Houten woning laten bouwen met een perfect leefklimaat!

Omdat wij veel waarde hechten aan het milieu kunnen wij ook 100 procent biobased en ecologisch een houten woning laten bouwen. De normen voor passief bouwen zijn bij ons ook bekend. We hebben passie voor mooi duurzaam hout en de productie hiervan belast het milieu zo min mogelijk. Al ons hout is FSC gecertificeerd en dat houdt in dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Een houten woning laten bouwen door Finnlogs betekent dat u een comfortabele, duurzame en levensloopbestendige woning krijgt. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen. Als het gaat om de energiehuishouding in uw houten woning werken wij samen met een onafhankelijke energieadviseur die u advies op maat geeft over de te gebruiken installaties.

Houten woning laten bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Transparantie vinden wij belangrijk en daarom krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u precies waar u aan toe bent. Wij bieden een vrijblijvend eerste adviesgesprek waarbij wij al uw wensen in kaart brengen.

Samen met een architect en houtbouwspecialist kijken we wat er mogelijk is en wat het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u plannen om zelf uw houten woning te bouwen? Ook daarbij vindt u Finnlogs aan uw zijde. Wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw. We geven u de begeleiding die uw wilt. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs

Houten woning laten bouwen? Natuurlijk door Finnlogs!

Bent u geïnteresseerd om een prachtige, houten woning te laten bouwen in logbouw of in houtskeletbouw? Bent u erg gecharmeerd van de Finse stijl? Zoekt u bovendien een totaaloplossing voor de bouw van uw nieuwe woning, waarbij u vanaf het ontwerp tot het sleutelklaar zijn, volledig ontzorgd wordt? Dan bent u bij Finnlogs aan het juiste adres! Bij Finnlogs ontwerpen en bouwen we al sinds 1982 in heel Nederland de mooiste houten woningen, waarbij de huizen niet standaard zijn maar volledig naar uw wensen worden gebouwd. Kiest u voor een huis dat met logbouw wordt gebouwd, dan stapelen wij vuren of grenen balken, de logs, op elkaar. Kiest u voor houtskeletbouw, dan vervaardigd Finnlogs het frame van uw woning, het skelet, compleet uit hout.  Vaak komt het voor dat beide systemen met elkaar gecombineerd worden. Laat onze vaste bouwers, die allemaal een passie hebben om voor hout en bouw, ook uw houten woning laten bouwen. Samen met een architect bepaalt u hoe uw woning eruit gaat zien en hoe optimaal aan uw wensen en behoeften voldaan kan worden.  Finnlogs denkt vanaf stap één met u mee, is in staat om snel en juist op uw wensen te acteren, brengt de vereiste specialisten bij elkaar en kan zo advies geven voor en tijdens het laten bouwen van uw houten woning. Doordat de woning sleutelklaar opgeleverd wordt, kunt u zelf de laatste puntjes op de i zetten. 

Uw houten woning groen laten bouwen

Kiest u ervoor om Finnlogs uw houten woning te laten bouwen, dan krijgt u een duurzame, levensloopbestendige woning, waar comfort zeker niet ontbreekt. Hecht u grote waarde aan het milieu, ook dan zit u bij Finnlogs op de juiste plek. Want om precies die reden bouwt Finnlogs de houten huizen op een groene manier voor u, de huidige generatie, en de generaties die na u komen. Wij bouwen duurzame en energieneutrale houten woningen, die ecologisch verantwoord zijn, biobased en die ook nog eens circulair zijn. Wij doen dat door zoveel mogelijk materialen uit de natuur zelf te gebruiken, door hout te gebruiken dat FSC-gecertificeerd is en door lijm te gebruiken die vrij is van schadelijke stoffen. Finnlogs is vertrouwd met de normen voor passief bouwen, waardoor uw woning altijd behaaglijk is en uw energierekening laag blijft. Neem vrijblijvend contact op met Finnlogs en wie weet woont ook u binnen afzienbare tijd in een prachtige houten woning!

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten woning? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.