Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten woning bouwen

Houten huis bouwen

Houten woning bouwen
Rijdt u weleens door Nederland en valt uw oog dan op een Scandinavisch aandoende, prachtige houten woning? Tien tegen één dat de ontwerpers en houtbouwers van Finnlogs het gerealiseerd hebben! Sinds 1982 hebben zij namelijk in heel Nederland al vele mooie houten woningen gebouwd, met evenzoveel zeer tevreden bewoners. Denkt u erover om ook zo'n fraaie houten woning te bouwen? Neem dan zeker contact op met de ervaren specialisten van Finnlogs.

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over de bouw van een houten woning of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Houten woning bouwen met Finnlogs houtbouw

Finnlogs bouwt houten woningen in logbouw of in houtskeletbouw en biedt bij beide systemen een totaaloplossing, waarbij u volledig wordt ontzorgd, van ontwerp door de bouwfases tot het sleutelklaar opleveren van de houten woning. Bij logbouw worden de vuren of grenen balken, de logs, gestapeld en bij houtskeletbouw bouwt Finnlogs het houten frame, het skelet, van de woning. Ook kan een combinatie van deze twee worden toegepast en omdat ieder huis uniek is, is dat geen enkel probleem. U kunt ook zelf meebouwen of uw woning via zelfbouw, waarin wij zijn gespecialiseerd, helemaal zelf bouwen, waarbij de bouwkosten vanzelfsprekend lager zijn, maar waarbij Finnlogs u nog wel begeleidt en ondersteunt. Wat u ook kiest, ons team van ontwerpers en houtbouwers staat garant om hun passie voor hout om te zetten in uw woning, zodat ook u misschien wel binnen afzienbare tijd uw Scandinavische droomhuis kunt betrekken.

Is het uw keuze om Finnlogs u van a tot z te laten ontzorgen en uw houten woning te laten bouwen, dan is de volgende stap om te bekijken hoe milieuvriendelijk u uw houten woning wilt laten bouwen. Omdat Finnlogs duurzaamheid erg belangrijk vindt, zet ons team van ontwerpers, houtbouwers en specialisten op het gebied van duurzaam en energieneutraal bouwen alles in op houten woningen die ecologisch verantwoord zijn, biobased en circulair. Door zoveel mogelijk materialen uit de natuur te halen, door alleen FSC-gecertificeerd hout te gebruiken en doordat houtbouw op zich al een snelle en gezonde manier van bouwen is, wordt uw huis een van de energieneutrale woningen waar de overheid naar streeft. Finnlogs is bovendien zeer bekend met de normen voor passief bouwen, waardoor uw woning altijd behaaglijk is en uw energierekening laag blijft. Het is mogelijk om houten woningen in alle stijlen te bouwen, klassiek, modern, robuust, authentiek. Neem vrijblijvend contact op met Finnlogs en wie weet woont ook u binnen afzienbare tijd in een prachtige houten woning!

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten woning? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.