Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten villa's laten bouwen

HOUTEN VILLA"S LATEN BOUWEN!

 

Op zoek naar een bouwbedrijf voor het laten bouwen van houten villa's? Wilt u graag in een houten villa wonen? Met Finnlogs Houtbouw kunt u deze droom realiseren. Finnlogs is een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij hebben al sinds 1982 ervaring met het bouwen van houten villa's. Een impressie van de vele mooie houten villa's die wij gebouwd hebben treft u aan bij onze afgeronde projecten op deze website. Wij leveren geen standaardhuizen maar ontwerpen elke houten woning op maat. Samen met onze architect en houtbouwspecialist ontwerpen wij samen met u een woning die optimaal aan uw wensen voldoet. Wij kunnen alle typen woningen bouwen - groot of klein, modern of landhuisstijl -, onze vaste bouwploeg zorgt voor een perfect eindresultaat. Wij zijn een klein passief bedrijf met een vast groep bouwers. Op elk vakgebied schakelen wij hooggeschoolde, deskundige partijen in. Tijdens een vrijblijvend eerste adviesgesprek brengen wij uw wensen in kaart en kijken naar de mogelijkheden. Wij helpen u om de diverse opties helder te krijgen en een weloverwogen keuze te maken. Uw wensen vertalen wij in een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Met een houten villa van Finnlogs krijgt u een comfortabele, duurzame en levensloopbestendige woning.

Houten villa's: duurzaam en energieneutraal!

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Finnlogs staat dan ook voor duurzaam en energieneutraal bouwen. Onze houten villas worden gebouwd van mooi, duurzaam hout dat FSC gecertificeerd is. Dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Het natuurlijke isolatiemateriaal van houtvezel zorgt voor 'ademde' wanden wat resulteert in een gezond leefklimaat en een behaaglijke omgeving.

Wij kunnen 100 procent biobased en ecologisch bouwen en de normen voor passief bouwen zijn ons ook bekend. Door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen werken wij effectief aan een duurzame woning. Een onafhankelijk energieadviseur kan u adviseren over de installatie die voor uw houten woning het meest geschikt is.

Van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Laat Finnlogs uw houten villa bouwen en u hoeft nergens naar om te kijken. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleuteklare bouw. Voordat wij aan de slag gaan krijgt u van ons een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw.

Wij zijn transparant en u weet precies waar u aan toe bent. Tijdens de bouw heeft u een vast aanspreekpunt. Het bouwen van houten villas is nog altijd onze passie. Ook voor uw houten woning zetten wij ons graag in!

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs