Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huizen laten bouwen

Houten huizen laten bouwen

Hoort u bij die groep mensen die helemaal weg is van houten huizen? Wilt u altijd nog eens houten huizen laten bouwen? Finnlogs Houtbouw is een ervaren en deskundig ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij zijn al sinds 1982 actief in houtbouw en al vele klanten hebben ons hun houten huizen laten bouwen. Bij onze afgeronde projecten op deze website ziet u verschillende huizen die wij gerealiseerd hebben. U zult zien dat wij alle typen huizen bouwen in verschillende afmetingen. Ook uw houten huis ontwerpen wij op maat. Onze architect en houtbouwspecialist weten uw wensen goed te vertalen naar een perfect eindresultaat. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. Onze eigen bouwploeg verwezenlijkt uw droomhuis. Een houten woning heeft niet alleen een warme uitstraling maar het is ook zeer comfortabel wonen. Het natuurlijke isolatiemateriaal van houtvezel zorgt voor een gezond leefklimaat dat behaaglijk aanvoelt. Na al die jaren zijn wij nog steeds gepassioneerd over ons product! Wij bieden een totaaloplossing waarbij u compleet ontzorgd wordt. Van ontwerp tot sleutelkare woning hoeft u nergens naar om te kijken.

Houten huizen laten bouwen met een perfect leefklimaat!

Finnlogs hecht waarde aan het milieu en wil dit zo min mogelijk belasten. Daarom bouwen wij duurzaam en energieneutraal. Wij kunnen ook 100 procent biobased en ecologisch bouwen. Wij houden rekening met de omgeving en gebruiken enkel natuurlijke materialen. We hebben een passie voor mooi, duurzaam hout en al ons hout is FSC gecertificeerd.

Dat wil zeggen dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zelfs de lijm die wij gebruiken is vrij van formaldehyde en draagt bij aan een gezonde leefomgeving. Duurzaam bouwen betekent dat wij rekening houden met de generaties na ons. Finnlogs werkt effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen.

Houten huizen laten bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Wilt u houten huizen laten bouwen? Wij werken transparant en u krijgt vooraf van ons een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Wij bieden een vrijblijvend eerst adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen voor het houten huizen laten bouwen. Tijdens het bouwproces heeft u een vast contactpersoon. 

Misschien wilt u wel zelf bouwen? Ook daar kunnen wij u bij helpen door u bouwbegeleiding aan te bieden op de manier zoals u dat wilt. Het is ook mogelijk om onze projecten te bezoeken zodat u met eigen ogen de hoge kwaliteit kunt zien. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs