Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huizen laten bouwen

Houten huizen laten bouwen

Hoort u bij die groep mensen die helemaal weg is van houten huizen? Wilt u altijd nog eens houten huizen laten bouwen? Finnlogs Houtbouw is een ervaren en deskundig ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij zijn al sinds 1982 actief in houtbouw en al vele klanten hebben ons hun houten huizen laten bouwen. Bij onze afgeronde projecten op deze website ziet u verschillende huizen die wij gerealiseerd hebben. U zult zien dat wij alle typen huizen bouwen in verschillende afmetingen. Ook uw houten huis ontwerpen wij op maat. Onze architect en houtbouwspecialist weten uw wensen goed te vertalen naar een perfect eindresultaat. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. Onze eigen bouwploeg verwezenlijkt uw droomhuis. Een houten woning heeft niet alleen een warme uitstraling maar het is ook zeer comfortabel wonen. Het natuurlijke isolatiemateriaal van houtvezel zorgt voor een gezond leefklimaat dat behaaglijk aanvoelt. Na al die jaren zijn wij nog steeds gepassioneerd over ons product! Wij bieden een totaaloplossing waarbij u compleet ontzorgd wordt. Van ontwerp tot sleutelkare woning hoeft u nergens naar om te kijken.

Houten huizen laten bouwen met een perfect leefklimaat!

Finnlogs hecht waarde aan het milieu en wil dit zo min mogelijk belasten. Daarom bouwen wij duurzaam en energieneutraal. Wij kunnen ook 100 procent biobased en ecologisch bouwen. Wij houden rekening met de omgeving en gebruiken enkel natuurlijke materialen. We hebben een passie voor mooi, duurzaam hout en al ons hout is FSC gecertificeerd.

Dat wil zeggen dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zelfs de lijm die wij gebruiken is vrij van formaldehyde en draagt bij aan een gezonde leefomgeving. Duurzaam bouwen betekent dat wij rekening houden met de generaties na ons. Finnlogs werkt effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen.

Houten huizen laten bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Wilt u houten huizen laten bouwen? Wij werken transparant en u krijgt vooraf van ons een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Wij bieden een vrijblijvend eerst adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen voor het houten huizen laten bouwen. Tijdens het bouwproces heeft u een vast contactpersoon. 

Misschien wilt u wel zelf bouwen? Ook daar kunnen wij u bij helpen door u bouwbegeleiding aan te bieden op de manier zoals u dat wilt. Het is ook mogelijk om onze projecten te bezoeken zodat u met eigen ogen de hoge kwaliteit kunt zien. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs

Houten huizen laten bouwen door Finnlogs

Houten huizen laten bouwen is niet voor iedereen weggelegd, daarom zoekt u een betrouwbaar en ervaren bedrijf, dat uw nieuwe houten woning niet alleen vakkundig kan bouwen, maar u ook nog eens van a tot z ontzorgd. Finnlogs heeft al sinds 1982 ervaring en vele tevreden klanten lieten hun houten huizen door deze specialisten, die een passie hebben voor houtbouw, bouwen. U kunt in heel Nederland houten huizen laten bouwen door Finnlogs, die hun unieke huizen bouwen door logbouw of houtskeletbouw. Bij logbouw worden de logs, de vuren of grenen balken, op elkaar gestapeld. Spreken we over houtskeletbouw, dan bouwt Finnlogs het frame van uw huis, het skelet, volledig van hout. Vaak komt het voor dat een combinatie van beide systemen wordt toegepast. Vanaf het moment dat u uw wensen voor uw nieuwe houten huis kenbaar maakt, tot de ontwerpen van de architect, het samenbrengen van alle juiste partijen en het daadwerkelijke bouwen, wordt u door Finnlogs' totaaloplossing volledig ontzorgd tot het moment dat de woning sleutelklaar is. Finnlogs mocht al vele mooie houten huizen bouwen, is uw huis het volgende? U kunt overigens ook kiezen voor zelfbouw, een vorm waarin wij ook gespecialiseerd zijn. U bouwt zelf, houdt daardoor de bouwkosten laag, maar Finnlogs begeleidt u wel bij alle fasen.

Duurzame en gerieflijke houten huizen laten bouwen

Finnlogs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het houten huizen laten bouwen door Finnlogs is daarom energievriendelijk en ook milieuvriendelijk. Hout is daarnaast een natuurlijk materiaal, dat ademt, warmte en geluid isoleert en ook de luchtvochtigheid in huis regelt. Finnlogs heeft kennis en ervaring met passief bouwen; door juist te isoleren en goed gebruik te maken van de zon, kan men ook houten huizen energiezuinig laten bouwen. Alom bekend in Scandinavië van houten huizen is dat zij zeer gerieflijk zijn, omdat het binnenklimaat comfortabel is. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw woning ook helemaal energieneutraal maken. Finnlogs kan dan samen met specialisten op dat gebied uw woning zo bouwen dat energiebesparende installaties ingepast kunnen worden. Finnlogs werkt alleen met kwalitatief duurzaam hout. Dit hout is afkomstig uit beheerde bossen en heeft het FSC-certificaat. Uw nieuwe huis gaat daarom vele tientallen jaren mee, waarbij het onderhoud niet veel verschilt van een traditioneel stenen huis. Waarom zou men alleen in Scandinavië houten huizen laten bouwen en in Nederland niet? Neem vandaag nog contact op met Finnlogs en laat u informeren over alle mogelijkheden die er zijn.

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van houten huizen? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.