Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huizen bouwen

Houten huizen bouwen

Vindt u houten huizen ook zo mooi? Wilt u graag meer weten over houten huizen bouwen? Finnlogs kan u daar alles over vertellen. Wij zijn een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Wij hebben veel ervaring met houten huizen bouwen en hebben al vele mooie woningen gebouwd. Houten huizen bouwen is onze passie omdat wij weten dat ze niet alleen een prachtige, warme uitstraling hebben maar ook heel comfortabel, duurzaam, energieneutraal en kostenbesparend zijn. Als u graag een houten woning wilt bouwen dan bieden wij u een vrijblijvend eerste adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen. Samen met een architect en een houtbouwspecialist kijken wij wat het beste aansluit bij uw wensen en ontwerpen een woning op maat. Wij kunnen alle typen woningen bouwen zoals u kunt zien bij onze afgeronde projecten op deze website. Het maakt niet uit of u een moderne woning, een woning in landhuisstijl wilt of een grote of kleine woning wilt, wij gaan graag voor u aan de slag. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. Onze eigen bouwploeg zorgt ervoor dat het eindresultaat perfect wordt.

Houten villa's: duurzaam en energieneutraal!

Wilt u houten huizen bouwen? Duurzaam, energieneutraal, ecologisch en voor een perfect leefklimaat? Finnlogs staat voor duurzame en energieneutrale houten huizen bouwen. Wij zijn bekend met de normen voor passief bouwen. Wij kunnen, als u dat wenst, ook 100 procent biobased en ecologisch bouwen. Milieuvriendelijk werken vinden wij erg belangrijk want wij denken ook aan de toekomstige generaties. Uw houten huis wordt gebouwd van kwalitatief, duurzaam hout en de productie hiervan belast het milieu zo min mogelijk.

Al ons hout is FSC gecertificeerd en dat wil zeggen dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Zelfs de lijm die wij gebruiken draagt bij aan een gezonde leefomgeving. De natuurlijke materialen die wij gebruiken zorgen voor een gezond leefklimaat dat altijd behaaglijk voelt. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied een deskundige partij in te schakelen.Houten huizen bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Finnlogs biedt een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw waarbij wij u compleet ontzorgen. Tijdens het gehele traject heeft u een vast contactpersoon. Voor wij van start gaan krijgt u van ons een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Wij houden van transparantie en zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wij zijn ook gespecialiseerd in zelfbouw dus als u aspiraties hebt om zelf te bouwen dan kunt u rekenen op professionele begeleiding op een manier zoals u dat wilt. Als u nog vragen heeft over houten huizen bouwen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs