Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis zelfbouw

Houten huis zelfbouw

Houten huis zelfbouw
Heeft u belangstelling voor een houten huis door zelfbouw? Wilt u zelf aan de slag met een houten huis via zelfbouw? Dan bent u op de juiste plek en verwelkomen wij u hartelijk bij Finnlogs! Finnlogs is al sinds 1982 actief als ontwerper en bouwer van houten huizen, maar vooral ook als begeleider van een zelfbouw houten huis. Wij maken gebruik van houtskeletbouw en logbouw. Onder de enthousiaste en professionele leiding van eigenaar Leon Le Haen gaat het team van Finnlogs geen uitdaging uit de weg om de passie voor houten huis door zelfbouw te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Finnlogs kan u van a tot z ontzorgen met een guitstekende begeleiding vanaf het ontwerp van het zelfbouw houten huis totdat u de meubels naar binnen kunt brengen. We denken gaandeweg het traject met u mee. U kunt uw eigen huisontwerp gebruiken en zo maximaal aan al uw woonwensen en -vereisten voldoen, maar u kunt ook een architect via Finnlogs inschakelen. We begeleiden u overal in Nederland met een houten huis via zelfbouw! In ieder geval weet u zeker dat als u een houten huis via zelfbouw realiseert met Finnlogs, u een comfortabele, levensloopbestendige en duurzame woning heeft!

Duurzaam houten huis via zelfbouw

Zelf een houten huis bouwen via zelfbouw levert ook een duurzaam en hoog kwalitatief huis op. Finnlogs houdt een scherp oog op het milieu en de materialen die wij gebruiken. Wij bouwen onze houten huizen via zelfbouw op een energie-neutrale en duurzame manier. Wij hebben ook ervaring met passief bouwen. Onze houten woningen worden doorgaans helemaal circulair, biobased en ecologisch gebouwd en daarbij wordt absoluut aan uw comfort gedacht. Bij een houten huis via zelfbouw kan bijvoorbeeld heel goed gekozen worden voor zogenaamde ademende wanden. Door het natuurlijke isolatiemateriaal zijn de wanden luchtdicht en damp-open. Hierdoor ontstaat een optimale vochtregulatie en is het leefklimaat is gezond en behaaglijk.

Het hout dat Finnlogs inzet voor een houten huis via zelfbouw is duurzaam en voorzien van een FSC-certificaat. We houden verder rekening met de natuurlijke omgeving waar u de houten woning gaat bouwen en halen materialen zoveel mogelijk uit de natuur en dichtbij huis, zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Wij begrijpen heel goed dat voordat u aan de slag gaat met een houten huis via zelfbouw, u graag recente projecten wilt bekijken om in het echt te zien waar Finnlogs zo gepassioneerd over is. Na een oriënterend gesprek is het dan ook zeker mogelijk om een aantal van onze zelfbouw huizen te bezoeken. 

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten huis? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.