Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis laten bouwen

Houten huis laten bouwen

Houten huis laten bouwen
Als u een houten huis wilt laten bouwen is het sterk aan te bevelen om u op voorhand goed te laten adviseren door een houtbouwspecialist. Het ontwerpen en realiseren van een houten woning is tenslotte een project dat niet over een nacht ijs gaat en waar goed over nagedacht moet worden. Kies daarom voor het vakmanschap van ontwerpbureau Finnlogs. Wij zijn gespecialiseerd in houtbouw en bieden een maatwerk service waarin een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, een hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk uw eigen (woon)wensen centraal staan.

 

Uw specialist voor het ontwerpen en bouwen van houten woningen
Finnlogs werkt samen met hoogopgeleide houtbouwdeskundigen waaronder architecten en houtbouwspecialisten. Zo bieden wij u een totaalservice voor het ontwerpen en/ of laten bouwen van uw houten huis. Een veelzijdige dienstverlening waarbij onze expertise en uw wensen vertaald worden naar een onderscheidend en duurzaam eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Of u nu graag een houten woning wilt met traditionele, moderne of klassieke uitstraling, wij realiseren het voor u met vakmanschap.

Zo bieden wij u de mogelijkheid om binnenkort ook te genieten van een prachtige houten woning. Inclusief de bijbehorende voordelen natuurlijk!

 

Vraag het onze houtbouwspecialist
Wilt u meer informatie over het laten bouwen van een houten huis of een afspraak maken met een van onze houtbouwspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.