Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis laten bouwen

Houten huis laten bouwen

Bent u helemaal weg van een houten huis en wilt u een houten huis laten bouwen? Zoekt u een bedrijf dat ervaring heeft met houtbouw? Finnlogs is dat ervaren bouwbedrijf voor het houten huis laten bouwen! Wij zijn een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Al sinds 1982 hebben wij ervaring met houtbouw en wij zijn nog altijd overtuigd van de vele voordelen die een houten woning heeft. Hout heeft een warme uitstraling die van uw huis echt een thuis maakt. Omdat wij enkel gebruik maken van natuurlijke materialen heeft u een optimaal woon- en leefklimaat. Houtbouw is een droge en gezonde manier van bouwen en bovendien bespaart u kosten. Maar wat wij erg belangrijk vinden is dat wij milieu- en energievriendelijk bouwen. Wij kunnen alle typen woningen bouwen en weten uw wensen vertalen naar een perfect eindresultaat. Bij onze afgeronde projecten op deze website kunt u zien dat wij al vele mooie woningen gebouwd hebben in alle stijlen en van elke grootte. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. We hebben een eigen bouwploeg die een prachtig houten huis voor u bouwt.

Houten huis laten bouwen met een perfect leefklimaat!

Duurzaam en energieneutraal een houten huis laten bouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen. Zo kan een onafhankelijk energieadviseur u advies op maat geven over de installatie die voor uw houten huis het meest geschikt zijn.

Wij hebben een passie voor mooi duurzaam hout dat FSC gecertificeerd is. Dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Het is mogelijk om uw houten huis 100 procent biobased en ecologisch te laten bouwen. Wij zijn ook bekend met de normen voor passief bouwen.

Houten huis laten bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Uw houten huis laten bouwen door Finnlogs betekent dat wij u compleet ontzorgen. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw. Als u interesse heeft in onze manier van bouwen dan bieden wij u een gratis eerste adviesgesprek aan om al uw wensen in kaart te brengen. Samen met een architect en een houtbouwspecialist kijken we wat er mogelijk is en wat optimaal aansluit bij uw wensen.

Vooraf krijgt u een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouwen. Wij houden van transparantie en u heeft tijdens het hele traject contact met een vast contactpersoon. Wilt u graag zelf bouwen? Ook dan zijn wij er voor u. U kunt de bouwbegeleiding krijgen die u wenst. Neem rustig contact met ons op als u nog vragen heeft.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs

Mooi houten huis laten bouwen door Finnlogs

Een mooi houten huis laten bouwen in die enorm aantrekkelijke Scandinavische stijl, maar dan in Nederland? Het kan absoluut, dat bewijst het enthousiaste en deskundige team van Finnlogs al sinds 1982! Finnlogs bouwt al die jaren moderne, klassieke of robuuste houten woningen op twee manieren: door logbouw en door houtskeletbouw. Kiest u voor logbouw, dan worden de grenen of vuren ronde of vierkante balken, de logs, gestapeld. Bij houtskeletbouw zorgt Finnlogs ervoor dat het houten frame, het skelet, van het huis gebouwd wordt. In de praktijk blijkt vaak dat een combinatie van deze twee systemen voorkomt en dat kan ook makkelijk, aangezien u samen met Finnlogs en een architect uw eigen, unieke woning ontwerpt. Welk systeem of welke combinatie u ook kiest, Finnlogs biedt een totaaloplossing. Van ontwerp tot bouwen tot sleutelklaar opleveren, wij ontzorgen u volledig. Wellicht denkt u erover om zelfbouw toe te passen, waarbij u dus zelf het huis bouwt, maar waar Finnlogs nog wel de begeleiding en ondersteuning kan verzorgen. Ook dat is zeker mogelijk, aangezien Finnlogs zich gespecialiseerd heeft in zelfbouw. U kunt ook met de houtbouwers van Finnlogs meebouwen. Al veel mensen hebben naar volle tevredenheid hun mooie houten huis laten bouwen door Finnlogs of onder hun begeleiding, dus bent u van plan een prachtig houten huis te laten bouwen, twijfel niet en neem contact op! De afstand is alvast geen bezwaar, want onze ontwerper of houtbouwspecialist komt naar u toe en wij bouwen houten huizen door heel Nederland.

Houten huis duurzaam laten bouwen

Finnlogs hecht grote waarde aan ons milieu en bouwt daarom duurzame woningen met kwalitatief hoogwaardig hout. Al het hout dat door Finnlogs gebruikt wordt voor het laten bouwen van uw huis, is afkomstig uit beheerde bossen en heeft het FSC-certificaat. Een gegeven is dat de Nederlandse overheid ernaar streeft om alle nieuwbouw energieneutraal te maken. Finnlogs is vanzelfsprekend daarmee bekend en vertrouwd en kan de toepassingen voor het duurzaam opwekken van energie in het huis installeren. Het laten bouwen van een houten huis op zich is al gunstig en gezond, omdat het snel en op een droge bouwmanier gaat en het hout en alle materialen natuurlijke producten zijn. Daarnaast is Finnlogs zeker ook bekend met passief bouwen, waarbij een gerieflijk woon- en leefklimaat wordt gecreëerd. U binnenkort ook een klassiek, modern of authentiek houten huis? Neem vandaag nog contact op met de ontwerpers en houtbouwers van Finnlogs en ondervindt wat zij voor u kunnen betekenen!

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten huis? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.