Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Houten huis laten bouwen

Houten huis laten bouwen

Bent u helemaal weg van een houten huis en wilt u een houten huis laten bouwen? Zoekt u een bedrijf dat ervaring heeft met houtbouw? Finnlogs is dat ervaren bouwbedrijf voor het houten huis laten bouwen! Wij zijn een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Al sinds 1982 hebben wij ervaring met houtbouw en wij zijn nog altijd overtuigd van de vele voordelen die een houten woning heeft. Hout heeft een warme uitstraling die van uw huis echt een thuis maakt. Omdat wij enkel gebruik maken van natuurlijke materialen heeft u een optimaal woon- en leefklimaat. Houtbouw is een droge en gezonde manier van bouwen en bovendien bespaart u kosten. Maar wat wij erg belangrijk vinden is dat wij milieu- en energievriendelijk bouwen. Wij kunnen alle typen woningen bouwen en weten uw wensen vertalen naar een perfect eindresultaat. Bij onze afgeronde projecten op deze website kunt u zien dat wij al vele mooie woningen gebouwd hebben in alle stijlen en van elke grootte. Finnlogs is een klein passief bedrijf met een vaste groep bouwers. We hebben een eigen bouwploeg die een prachtig houten huis voor u bouwt.

Houten huis laten bouwen met een perfect leefklimaat!

Duurzaam en energieneutraal een houten huis laten bouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken effectief aan een duurzame woning door op elk vakgebied de juiste partij in te schakelen. Zo kan een onafhankelijk energieadviseur u advies op maat geven over de installatie die voor uw houten huis het meest geschikt zijn.

Wij hebben een passie voor mooi duurzaam hout dat FSC gecertificeerd is. Dat betekent dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Het is mogelijk om uw houten huis 100 procent biobased en ecologisch te laten bouwen. Wij zijn ook bekend met de normen voor passief bouwen.

Houten huis laten bouwen: van ontwerp tot sleutelklare oplevering!

Uw houten huis laten bouwen door Finnlogs betekent dat wij u compleet ontzorgen. Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot sleutelklare bouw. Als u interesse heeft in onze manier van bouwen dan bieden wij u een gratis eerste adviesgesprek aan om al uw wensen in kaart te brengen. Samen met een architect en een houtbouwspecialist kijken we wat er mogelijk is en wat optimaal aansluit bij uw wensen.

Vooraf krijgt u een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouwen. Wij houden van transparantie en u heeft tijdens het hele traject contact met een vast contactpersoon. Wilt u graag zelf bouwen? Ook dan zijn wij er voor u. U kunt de bouwbegeleiding krijgen die u wenst. Neem rustig contact met ons op als u nog vragen heeft.

Opbouw houtskeletbouw woning Finnlogs

Mooi houten huis laten bouwen door Finnlogs

Is een houten huis een droom van u? Wilt u een houten huis laten bouwen door een ervaren houtbouw specialist? Bij Finnlogs Houtbouw bent u aan het juiste adres! Wij zijn een ontwerpbureau en bouwbedrijf voor houtskelet- en logbouw. Bij ons wordt uw droom werkelijkheid! Sinds 1982 hebben wij ervaring in houtbouw en met ons kleine team van deskundige bouwers kunnen wij elk ontwerp realiseren. Finnlogs bouwt namelijk geen standaard huizen maar ontwerpt uw huis op maat. Al uw wensen weten wij te vertalen naar een fantastisch eindresultaat. U kunt alles aan ons overlaten want wij leveren een totaaloplossing van ontwerp tot sleutel klaar bouw; u wordt door ons volledig ontzorgd. Neem eens een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten. U zult zien dat wij van alle markten thuis zijn. Wij hebben al vele mooie woningen gebouwd, van strak en modern tot authentiek en klassiek. Wij bouwen in heel Nederland. Wij hebben een passie voor hout en wij begrijpen als geen ander dat u de natuurlijke uitstraling van een houten huis prachtig vindt. U kunt kiezen voor verschillende systemen: houtskeletbouw of logbouw. Met beide systemen hebben wij ervaring. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of samen met onze architect en houtspecialist een ontwerp maken.

Voordelen van een houten huis duurzaam laten bouwen

Een houten huis biedt de nodige voordelen ten opzichte van traditionele bouw. Door een houten huis te laten bouwen schept u een optimaal woon- en leefklimaat. Houtbouw is een gezonde woningbouw waarbij enkel natuurlijke materialen worden gebruikt. Het hout is van de hoogste kwaliteit en is FSC gecertificeerd, de isolatie is van houtvezel en de lijm is fromaldehydevrij. De 'ademende' wanden zorgen voor een goede vochtcirculatie zodat uw leefomgeving altijd behaaglijk aanvoelt. Houtskeletbouw is een milieuvriendelijke bouw. Finnlogs staat voor duurzaam en energieneutraal bouwen. Onze houten woningen kunnen naar wens ecologisch, biobased en circulair gebouwd worden. Ook zijn wij bekend met de normen voor passief bouwen.

Houten huis laten bouwen of zelfbouw

Misschien vindt u het leuk om zelf (mee) te bouwen. Ook dat is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in zelfbouw. Ook bieden wij begeleiding aan bij de bouw. Natuurlijk wilt u graag weten wat de kosten zullen zijn voor een houten huis laten bouwen. Er is geen standaard antwoord maar houtbouw is goedkoper dan traditionele bouw. U krijgt vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en duur van de bouw. Als u vragen heeft over onze werkwijze kunt u altijd contact met ons opnemen.

Informatiebrochures

Benieuwd naar de mogelijkheden van het bouwen van een houten huis? Ontvang dan onze gratis brochure en laat u inspireren! Voor een afspraak belt u 073 - 82 00 944, stuurt u een e-mail of vult u het contactformulier in.