Download
brochure

Finnlogs gebruikt cookies voor de integratie van social media en het verzamelen en analyseren van statistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Onlangs opgeleverd in Noord-Brabant

1 maart 2016

Deze woning is een houtstapelbouwwoning. Logbouw dus, en flinke logs ook: 165 mm dik.

De kleur is ossebloedrood, vooralsnog voorzien van 1 laag verf, omdat de woning nog maar recent is opgeleverd.  Binnen is qua afwerking gekozen voor een combinatie van stucwerk en het zichtbaar laten van het hout. Hoge plafonds, grote deuren, veel glas en een ruime vide maken deze woning van 435 m3 ruim van uitstraling.

Gekozen is voor een rieten kap, wat mooi combineert met de houten constructie. De eigenaren hebben, zonder ervaring met zelfbouw, een substantiële bijdrage geleverd aan de bouw van hun eigen woning. Tot groot genoegen van henzelf en van de bouwer van Finnlogs. Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van deze woning.

Achteraf een ongewenst hoge rekening? bij ons niet

We geven u vooraf een overzichtelijke offerte met een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, materialen en de duur van de bouw. Bij Finnlogs weet u waar u aan begint.